Werken in verschillende modules in één programma. Dat kan met het VvE beheer programma van Informant. Dat beheer programma van Informant bevat verschillende modules. Met deze VvE beheer software kun bijvoorbeeld eenvoudig in de cloud gewerkt worden. Het grootste voordeel van dit programma, is dat u alles bij elkaar heeft. Van onroerend goed beheer tot VvE administratie. U kunt gebruik maken van het handige internet portaal en kunt kiezen voor verschillende modules, zoals financiële administratie en facturering. Met de module IDBC heeft u bijvoorbeeld via Excel toegang tot al uw vastgoedmanagement gegevens in de Informant Database. Ook de modules urenadministratie en projectadministratie kunnen toegevoegd worden. Zo heeft u alles bijeen, en dat is wel zo handig!

Meerdere VvE beheer werkzaamheden in één programma

In één gebruiksvriendelijk beheer programma uw VvE administratie en onroerend goed beheer doen? Vaak gebruiken VvE beheerders hier verschillende programma’s voor. Als VvE beheerder heeft u veel verschillende werkzaamheden te doen. Hoe prettig zou het zijn als u alle werkzaamheden in één VvE beheer programma zou kunnen regelen? Dat kan nu, met speciaal VvE beheer software. Uitnodigingen voor een vergadering verzenden? Of begrotingen en boekingen verwerken? Het kan allemaal in één programma! Ook hoeft u bijvoorbeeld maar één handeling uit te voeren voor incasso van al uw verenigingen. Het bespaart tijd. Tijd die u vervolgens weer in andere dingen kunt steken om uw bedrijf nog beter te maken.

Implementatie en onderhoud van VvE beheer software

De implementatie van een VvE beheer programma is een ingewikkelde klus. U kunt het dan ook het beste door een echte specialist laten doen. Als u kiest voor de VvE beheer software van Informant, dan hoeft u dit niet zelf te implementeren. De specialisten van Informant zorgen er bij de implementatie voor dat alles goed geïmplementeerd wordt en dat dit volledig wordt afgestemd op uw vakgebied en behoeften. Na de implementatie zit Informant niet stil. Er worden veel updates gemaakt om altijd de juiste service te kunnen bieden. Het is verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten om altijd te kunnen profiteren van deze updates. Zo is uw VvE administratie en alle gegevens van uw onroerend goed beheer altijd up-to-date.

http://www.informant.nl/
Urenadministratie en projectadministratie en projectadministratie mogelijk met VvE beheer programma

Post navigation