Losverdes SOS
Image default
Zakelijke dienstverlening

Track en trace expert Geodynamics

Geodynamics Track en Trace expert

Vraagt u zich als bedrijfsleider wel eens af hoe uw wagenpark gebruikt wordt en of uw medewerkers wel efficiënt met hun tijd en wagen omgaan? Vaak is het gissen naar de exacte tijdsbesteding van uw mobiele medewerkers en moet u afgaan op hun goodwill, hopende dat ze de afgesproken werkuren respecteren en geen onnodige afstanden afleggen. Dankzij de Track en Trace oplossing van Geodynamics behoort dat gis- en gokwerk voorgoed tot het verleden.

De kleine blackbox wordt probleemloos in al uw wagens geïnstalleerd en vanaf dan kan u elke auto of vrachtwagen in realtime volgen, en gereden ritten visualiseren om bijvoorbeeld een zicht te krijgen op de snelheid waarmee uw wagens zich verplaatsen. Niet alleen ter controle, maar ook voor de administratie is zo’n Track en Trace een onmisbare hulp.

Uw administratieve medewerkers verliezen geen tijd meer met het nagaan van werktijden en kilometers, want de software vertelt u tot op de minuut wanneer de medewerkers aan het werk waren en hoeveel afstand ze afgelegd hebben.

Dit systeem vermindert de arbeidsintensiviteit op de administratieve afdeling en dat brengt uiteraard een flinke kostenbesparing met zich mee! Ook naar uw klanten toe kan het Track en Trace voordelen bieden. Als een klant dringende hulp nodig heeft, stuurt u meteen de dichtstbijzijnde medewerker naar hem toe en hoeft u niet de hele planning om te gooien. Uw klant zal gelukkig zijn, maar u vast ook als u ziet hoeveel tijd en afstand u op deze manier kan besparen!

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace