Losverdes SOS
Image default
Zakelijke dienstverlening

Human Dynamics cursus

Wij willen met het bedrijf een Human Dynamics cursus gaan volgen. We willen namelijk een betere structuur krijgen en de band tussen collega’s verbeteren. Zie het allemaal als een soort teambuilding, om ons ‘team’ inderdaad wat hechter te krijgen voor betere samenwerking en dat moet dan bij ons leiden tot betere resultaten. Het is  voor ons namelijk best wel een punt omdat we nog een vrij jong bedrijf zijn en alle collega’s elkaar nog niet zo goed kennen. Nu willen wij dus een bedrijf zoeken dat deze zogenaamde cursussen voor ons uit kan voeren en waar wij aan deel kunnen nemen. Mij lijkt het op zich een heel leuk idee om dit met zijn allen te doen met als resultaat dat we elkaar beter leren kennen en dat moet gaan leiden tot een betere samenwerking.

Googelen op Human Dynamics

Om een cursus te vinden dat aan onze eisen zal voldoen zijn wij gaan Googelen op Human Dynamics. We kunnen we naar cursus in het algemeen gaan zoeken of training maar dan kom je natuurlijk op hele andere dingen uit dan je voor ogen hebt. Al snel hadden we al door dat er inderdaad een website was waar wij iets mee konden. Namelijk de website van SDP Advies. SDP Advies doet exact de trainingen en cursussen die wij willen doen en daarom gaan wij dus contact met hen opnemen. Het maakt ons eerlijk gezegd niet heel erg veel uit wat het allemaal kost alleen willen wij gewoon dat wij zeker kunnen zijn van een hecht team binnen ons bedrijf. Daarmee willen wij dus een stukje teambuilding doen.

SDP Advies

Wij hebben gekozen voor SDP Advies een training gedaan en we kunnen zeggen dat wij daar erg veel wijzer van zijn geworden. We zijn blij dat we daar als bedrijf heen konden en we kunnen zeggen dat wij elkaar nu zeker wat beter kennen en daarbij misschien betere resultaten kunnen halen.

Ben jij nou ook op zoek naar een cursus Human Dynamics? Bekijk dan eens de website van SDP Advies: www.sdpadvies.nl