Zoekt u een bijzondere evenementenlocatie? Wij  bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. De locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is een fijne plek voor mensen die wat willen met een circulaire economie. 

Flexibele werkplekken in Amsterdam

Het werken in een circulaire omgeving faciliteert een mobiele levensstijl. Wij van C-Beta verlengen de levensduur van producten zodat deze bijzonder werkruimte een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot investeerders, onderzoekers en adviseurs. De flexibele werkplekken die wij bieden zijn perfect om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je gebruikmaken van een ahndige community app, waarbij je gemakkelijk informatie kan  uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Een evenementenlocatie in Hoofddorp

Personeel heeft aan een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding al genoeg, meer heeft hij niet nodig. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Het beïnvloed het  creatieve brein van de medewerkers positief. Kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij bieden een werkplek aan die zorgt voor inspiratie en frisse nieuwe ideeën. Dit geeft net dat beetje extra inspiratie die u nodig heeft. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en zorgt ervoor dat u geïnspireerd raakt. Het uitgangspunt van C-Beta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u voor zowel grote bijeenkomsten als voor kleine vergaderingen terecht. Wij bieden voor elke wens een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. U heeft de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. De ruimtes die worden aangeboden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie waardoor uw creatieve brein getriggerd wordt. Er zijn verschillende ciruclaire ruimtes beschikbaar. Zo hebben we ruimte voor 150-200 gasten, maar ook waar een paar gasten in kunnen. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. 

 

Wanneer u zoekt naar werkplekken of een plek voor een evenement. Dan bent u bij C-Bèta aan het juiste adres. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://c-beta.nl/
Een ciruclair omgeving die inspireerd? Wij bieden deze ruimte aan.

Post navigation