Losverdes SOS
Image default
Zakelijke dienstverlening

Container huren

In de webshop van Van Kesteren kunt u een container huren voor alle voorkomende soorten afval zoals schoon puin, bouw en sloopafval, grofvuil, B-hout, C-hout, grondafval en tuinafval. Telefonisch en container huren kan ook via telefoonnummer 024 – 372 52 55.

Snel en eenvoudig uw afvalcontainer huren

In de webshop kiest u het soort afval dat u in de container wilt storten. Na de hiervoor genoemde keuze selecteert u de juiste container in de webshop. U dient alle gevraagde gegevens compleet in te vullen om uw bestelling te voltooien. De afvalcontainer wordt de volgende dag geleverd.

Wat mag wel en wat mag niet in de container

Wat u in de container mag gooien hangt af van het soort container dat u huurt. Als u twijfelt wat er wel en niet in de container mag worden gegooid, dan kunt u bellen met onze klantenservice via telefoonnummer: 024 – 372 52 55. Een e-mail sturen kan ook.

Afspraak is bij Van Kesteren afspraak

Van Kesteren zorgt ervoor dat u als klant achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Wanneer u bij ons een container huurt betaalt u voor:

  • het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer;
  • de huur van de container (Max. 4 weken);
  • de afvoer en verwerking van de containerinhoud;
  • milieutoeslag en 21% BTW.

Meer informatie over container huren 

Wilt u meer weten over een container huren bij Van Kesteren? Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. U een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 024 – 372 52 55. Wij beantwoorden uw e-mail binnen 1 werkdag. 

Over Van Kesteren 

Van Kesteren is uw all-in-one partner met expertise op het gebied van afval, containerverhuur, riolering, grondwerk, bestrating, asbest, sloop en industriële reiniging. We zijn gevestigd op het bedrijventerrein in Groesbeek en Cuijk. 

http://www.vankesterenbv.nl/afval/item/afvalcontainer-huren-3