Losverdes SOS
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bodemonderzoek

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor bodemonderzoek? Rouwmaat is uw ervaren partner partner, wij voeren al ruim 20 jaar bodemonderzoek uit van goede kwaliteit en tegen scherpe tarieven. Betrouwbaarheid is één van onze speerpunten: u ontvangt dan ook een professioneel advies over de kwaliteit van de bodem.

Kwalitatief bodemondezoek

Rouwmaat voert het bodemonderzoek uit volgens de normen NEN5740 en NEN5707. Onze medewerkers zijn ervaren en vakkundig op het gebied van bodemverontreiniging. Om vast te kunnen stellen of de bodem verontreinigd is verrichten ze onder andere boringen, nemen ze grondmonsters en/of grond(water)monsters.

Op basis van de uitkomsten van deze onderzoeken ontvangt u een rapport met de uitkomsten en een professioneel advies en aanbevelingen. Rouwmaat adviseert u welke vervolgstappen u kunt nemen om de grond te laten reinigen.

Schone grond verklaring

Bodemonderzoek kan noodzakelijk zijn voor diverse doeleinden, zoals bij verbouwvergunningen, milieuvergunningen of bij een aan-/verkooptransactie. Het uitvoeren van een bodemonderzoek is in Nederland geregeld in de Wet Bodembescherming. Bodemonderzoek wordt uitgevoerd om te weten of de bodem schoon genoeg is voor de (beoogde) functie van die grond. Als er immers een bodemverontreiniging aanwezig is, kan dit leiden tot een daling van de grondprijs.

Ervaring en vakkundig op het gebied van bodemonderzoek

Onze werknemers zijn ervaren en vakkundig op het gebied van bodemonderzoek en hebben reeds vele succesvolle bodemonderzoek trajecten uitgevoerd. We kunnen het bodemonderzoeksrapport snel leveren en deze geeft daarnaast een scherpe analyse weer van het uitgevoerde bodemonderzoek met een vakkundig advies.

Volgens onze bekende werkwijze – flexibel en met voortdurende aandacht voor uw belang – zetten we de modernste middelen en methodes in om uw milieuprobleem duurzaam op te lossen. Tevens zijn wij in het bezit van het BRL SIKB 2000 certificaat en hiervoor zijn we ook erkend door de overheid. Dit certificaat geeft de garantie dat het personeel van Rouwmaat dat betrokken is bij de uitvoering van bodemonderzoek beschikt over de benodigde opleiding, kennis en ervaring die nodig zijn om de werkzaamheden volgens hoge kwaliteit uit te voeren.

Voor een hoogwaardig, goedkoop en snel bodemonderzoek bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres.

http://www.rouwmaat.nl/bodemonderzoek