Losverdes SOS
Image default
Zakelijk

Naamborden en huisnummers online bestellen!

De meeste mensen willen graag een leuk of mooi naambordje op de deur en een huisnummer is in ieder geval wel handig. Het leukste is natuurlijk als die twee bij elkaar passen. Vaak is het zelfs mogelijk om op één bord het huisnummer met naam te hebben. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Bij de naambordenspecialist.nl hebben we die keus, sterker nog, we hebben een enorme keuze op het gebied van naamborden en huisnummers. Meer dan 1500 naamborden en huisnummers zorgen dat er altijd wel iets tussen zit waar jij helemaal warm voor loopt.

Kies je eigen stijl

Niet alleen het model van het naambord of huisnummer kun je kiezen, maar ook de materialen waar het bordje van is gemaakt. Misschien gaat jouw voorkeur uit naar aluminium of glas, of toch liever een houten naambordje? Dit zijn slechts een paar opties, er zijn er in totaliteit veel meer. Messing, RVS, leisteen en nog een aantal, het zijn er teveel om op te noemen. De materiaalkeuze bepaalt soms ook een beetje de stijl. Een emaille naamplaatje is vaak wat landelijker dan een strak aluminium naambord. De keus is aan jou, jij bepaalt de uitstraling, de indeling en het lettertype. Misschien zoek je wel een bord met een grappige tekst of met een hand geschilderde afbeelding? Dat kan natuurlijk ook. Gepersonaliseerde naamborden behoren ook tot de mogelijkheden.

Ophalen of bezorgen

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen of naambord kopen met of zonder huisnummer, dan helpen we je graag. De bestelling kan worden afgehaald in de winkel in Heemskerk, maar natuurlijk kun je het ook gewoon thuis laten bezorgen. De meeste borden heb je binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

http://www.denaambordenspecialist.nl/