Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Zocht u naar boomstronk verwijderen prijs en kunt u de prijs niet vinden?

De mensen die een bedrijf zoeken voor het verwijderen van hun boomstronk en de prijs willen weten zoeken vaak naar een onderwerp zoals boomstronk verwijderen prijs. Veel van die mensen die naar boomstronk verwijderen prijs zoeken zullen geen eenduidig antwoord kunnen vinden. Misschien lijkt het eenvoudig om op het verwijderen van een boomstronk een vaste prijs te plakken, maar dat is helaas niet mogelijk. Voor het verwijderen van een boomstronk bestaat namelijk geen vaste prijs. Dat komt omdat de prijs van verschillende factoren afhankelijk is. Om u toch een beeld van de prijs voor het verwijderen van een boomstronk te geven hebben wij deze pagina geschreven. Op deze pagina leest u op welke manier de prijs is opgebouwd, welke factoren de prijs bepalen en hoe belangrijk de specifieke factoren zijn bij het bepalen van de prijs.

De factoren die de prijs bepalen bij het verwijderen van een boomstronk

Om voor u te verduidelijken welke factoren een rol spelen bij het bepalen van de prijs voor het verwijderen van een boomstronk zullen we deze factoren benoemen en daarna toelichten. Bij het berekenen van de prijs voor het verwijderen van een boomstronk spelen de volgende factoren een rol:

  • De grootte van de boomstronk
  • De positie van de boomstronk
  • De bereikbaarheid van de boomstronk
  • De methode om de boomstronk te verwijderen

Een toelichting op de grootte van de boomstronk als factor voor de prijs

In de regel geldt dat het verwijderen van een kleine boomstronk een minder hoge prijs kent dan het verwijderen van een grote boomstronk. Dat komt met name door het feit dat het verwijderen van een kleine boomstronk minder tijd in beslag zal nemen dan het verwijderen van een grote boomstronk. Ook zitten de wortels van een kleine boomstronk vaak minder diep in de grond en heeft een kleine boomstronk in de regel ook minder boomwortels dan een grote boomstronk.

Een toelichting op de positie van de boomstronk als factor voor de prijs

Ook de plek van de boomstronk ofwel de positie waar de boomstronk staat vormt een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs. Een boomstronk die op lastige plek staat is minder eenvoudig te verwijderen dan een boomstronk waar veel ruimte omheen is.

Een toelichting op de bereikbaarheid van de boomstronk als factor voor de prijs

Een boomstronk kan op een plek staan die moeilijk te bereiken is. Denk aan een stadstuin of een tuin in een woonwijk zonder een achterom. Wanneer de boomstronk op een moeilijk bereikbare plek staat vallen vaak al verschillende methodes af om de boomstronk te verwijderen. De bereikbaarheid van de boomstronk en de methode waarop de boomstronk verwijderd kan worden hangen dus nauw samen.

Een toelichting op de methode om de boomstronk te verwijderen als factor voor de prijs

Voor het verwijderen van een boomstronk bestaan verschillende methoden. Met name de methode die ingezet zal worden om de boomstronk te verwijderen heeft een grote invloed op de prijs. Zo kan een boomstronk verwijderd worden door deze uit de grond te trekken met een zwaar voertuig, er kan een stobbenfrees ingezet worden of de boomstronk kan uitgegraven worden. De meest snelle, de meest efficiënte en de meest goedkope methode om een boomstronk te verwijderen is met behulp van een stobbenfrees.

https://www.vergelijkhoveniers.nl