Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Zijn schuifpuien een must-have voor ieder huishouden?

Veel Nederlanders zijn nog onbekend met schuifpuien, hierom komt het idee om er een aan te schaffen natuurlijk niet in het hoofd van deze personen op. Voor degene bij wie nog geen belletje rinkelt bij het woord schuifpuien, een schuifpui is een glazen schuifdeur tussen de achtertuin en woonkamer. Door dit in huis te plaatsen ontstaat er een ruime verbinding tussen terras en woonkamer, het wordt zomaar een grote zitplaats wegens de brede doorgang. Een ander voordeel is dat de frisse lucht van buiten door de woonkamer komt, door het gemak van het openen en sluiten hangt er in een handomdraai weer een frisse lucht op de benedenverdieping. Er zijn tegenwoordig meerdere aanbieders voor schuifpuien in Nederland, in deze regio heeft Schipper Ede de beste recensies.

Mijn mening over schuifpuien een maand na montage

Een maand geleden kwam Schipper Ede bij ons in de straat de schuifpuien plaatsen, de buurman en ik hadden samen besloten er een aan te schaffen. Inmiddels zitten de schuifpuien er al bijna vier weken in en beiden hebben we nog geen spijt van onze beslissing en genieten we van de eenvoud in gebruik van onze schuifpuien. In deze warme zomermaanden is het ideaal om snel en gemakkelijk op en van het terras af te komen, het is perfect als hiervoor geen krappe deur opengemaakt hoeft te worden, maar een grote glazen deur die gemakkelijk open gaat. Tevens is het ideaal als er visite is, als er mensen tegelijk in en uit willen is het handig om een opening te hebben van minstens drie meter breed.

Mijn ervaring met Schipper Ede

Zoals ik in de bovengenoemde alinea al aangaf heeft Schipper Ede bij mij en mijn buurman de schuifpuien geplaatst. Mijn ervaring met de service van Schipper is heel positief, ik ben eens op koopavond langs gegaan in de showroom, puur om eens te kijken wat die schuifpuien nou eigenlijk zijn. Ik werd heel hartelijk ontvangen, kreeg een bakje koffie en ontving wat meer informatie over schuifpuien van een vriendelijke medewerker.

Na even overleggen met mijn vrouw hadden we snel een akkoord over de prijs en konden de monteurs aan de slag. Deze mensen waren erg vakbekwaam en werkten snel, hard, netjes en hielden rekening qua geluid met de bewoners van het huis.

Om een lang verhaal kort te maken, adviseer ik u om eens bij Schipper Ede binnen te stappen, ook als u niet bekend bent met schuifpuien, dit deed ik ook en ben er nog steeds razend enthousiast over!