Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Waarom nieuwe zonwering op kantoor?

Goede zonwering op kantoor is in deze tijd van het jaar van levensbelang om het maar even heel overdreven te zeggen. De lente is inmiddels weer begonnen en de zon schijnt op mooie dagen de hele dag door. Veel mensen zijn er erg blij mee, maar het heeft voor de mensen die werken op kantoor nogal nadelen, zo kun je bijvoorbeeld moeilijk lezen vanaf het computerscherm als de zon vanaf de achterkant schijnt op de monitor. Bij de meeste gevallen moeten mensen dan opstaan om het rolgordijn handmatig naar beneden te rollen, volgens M+N Projecten is dit compleet uit de tijd, er zijn al veel innovaties op gebied van kantoor zonwering en deze moeten overal te zien zijn.

Wat voor soort kantoor zonwering gaat het over?

Waarom is kantoor zonwering nu weer iets anders dan de zonneschermen die mensen thuis voor hun ramen hebben hangen? Het eerste is dat zonwering op kantoor, vooral de grotere kantoren veel ramen tegelijk bedekken, daarom zijn de zonneschermen altijd automatisch afgesteld op het weer. Dit betekent dat als er zon door de ramen schijnt vanaf de oostkant aan die kant de schermen naar beneden gaan en zodra de wolken weer voor de zon hangen de schermen weer omhoog gaan. Hier zijn geen handelingen voor vereist, dit alles gaat volledig automatisch en dat is nu precies wat de kantoor zonwering van M+N Projecten zo uniek maakt, een volledig geautomatiseerd systeem wat heel eenvoudig te installeren en monteren is en de voorkeuren makkelijk kunnen worden aangepast. Bovendien is er in het assortiment van M+N Projecten veel keuze, je kunt gaan voor de lamellen, de jaloezieën of gewoon voor de rolluiken, alles kan en in alle soorten en maten. Hierom is het voor een kantoor van iedere omvang geschikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Om te bekijken wat er mogelijk is in uw kantoor kunt u een adviseur van M+N Projecten langs laten komen, met hem/haar kunnen jullie de wensen met elkaar afstemmen. De mensen hebben veel verstand van zonwering op kantoor, ze zitten al erg lang in het vak en zijn hierdoor erg deskundig, alle ins en outs kunnen ze u vertellen. Contact opnemen dus!