Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Villeroy & Boch O.novo Vita en hun rolstoelvriendelijke wastafels

Villeroy & Boch O.novo Vita hebben een nieuwe badkamercollectie welke niet alleen comfortabel is, maar ook functioneel. De nieuwe collectie is rolstoelvriendelijk waarmee er wordt ingespeeld op de vraag naar badkamers die niet alleen levensloopbestendig zijn maar ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Gelukkig wordt er door Villeroy & Boch niet alleen op de functionaliteit van de badkamer gelet, want er is ook zeker veel tijd besteed aan het design van de wastafels. Zo zitten er handgrepen in de Villeroy & Boch wastafels die u in eerste instantie niet eens op zult merken. Op deze manier kunt u de wastafels mooi combineren bij de rest van uw badkamer!

Gemak voor de gebruiker

Sommige dagelijkse dingen worden door in een rolstoel zitten een stuk moeilijker. Uw handen wassen bijvoorbeeld in een normale wasbak kan al erg lastig zijn. De wastafels van Villeroy & Boch O.novo Vita zorgen er voor dat de wastafel gemakkelijk te gebruiken is door een persoon in een rolstoel. Gelukkig komt Villeroy & Boch niet alleen met de rolstoelvriendelijke wastafels, maar denk hier ook aan toiletten, douchecabines en ga zo maar door. Hiermee kunt u uw nieuwe badkamer geheel inrichten op de manier dat u wilt, zonder dat de gebruiksvriendelijkheid omlaag gaat. Een individueel 3D badkamerontwerp, dat de omstandigheden van de gebruiker en zijn wensen ten aanzien van de toepassingsmogelijkheden en het gewenste comfort volledig in ogenschouw neemt, gaat dit geheel inzichtelijk maken. 

Veiligheid in de badkamer

Veiligheid is enorm belangrijk in een badkamer, zeker als u minder goed te been bent. Dit speelt dus een grote rol in het ontwerp van de nieuwe badkamercollectie. Denk hierbij aan ondersteuning bij het zitten of staan en extra grip in de badkamer en douchecabines. Op deze manier kunt u veel ongelukken voorkomen en zoals u weet is voorkomen beter dan genezen! Bent u dus op zoek naar een nieuwe badkamer die daarbij ook nog eens levensloop bestendig is? Kies dan voor de nieuwe collectie van Villeroy & Boch. Hiermee creëert u, samen met de online badkamerspecialist uw ideale badkamer met extra ondersteuning waar nodig! 

 

http://www.badendesign.nl/