Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Topgarantie wanneer het gaat om houten vloeren in Veenendaal

Bent u op zoek naar de mooiste houten vloeren in Veenendaal en omgeving? Kom dan snel een kijkje nemen bij Ambifloor in Veenendaal. Wij beschikken over de mooiste en duurzaamste houten vloeren uit de omgeving. Wij leveren elke houtsoort, maar werken voornamelijk met eikenhout. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden op het gebied van vloeren, zodat u er altijd zeker van bent dat er een geschikte vloer voor u en uw interieur tussen zit. Zo bieden wij massieve houten vloeren, Multiplanken vloeren, lamelparket en parketvloeren. Door ons veelzijdige aanbod zult u nergens anders een geschikte vloer vinden dan bij Ambifloor! Ga naar de website www.ambifloor.nl.

De mooiste houten vloeren van Veenendaal

De mooiste houten vloeren vindt u dus in Veenendaal. Wij kunnen u vertellen dat het aanschaffen van een houten vloer, zeker niet zonde van uw geld is. Zo is gebleken dat een goede houten vloer tot wel drie generaties meegaat. Gelukkig bieden wij goede houten vloeren aan en staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. Om u als klant extra te verwennen, bieden wij nu een extra service aan. Al onze houten vloeren zijn nu tien jaar onderhoudsvrij! Bijna alle houten vloeren zijn zeer onderhoudsarm, wij van Ambifloor hebben nu een toplaag ontwikkeld die bij bijna elke houten vloer past. Door deze toplaag is uw vloer tien jaar lang onderhoudsvrij en heeft u er geen omkijken naar. Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat uw houten vloer er goed uit zal blijven zien.

Kiezen met zekerheid

Ambifloor vindt het belangrijk dat u met een fijn en vertrouwd gevoel uw houten vloer bij ons koopt. Daarom bent u altijd welkom in onze showroom om te kijken naar de mooiste houten vloeren binnen uw interieur. Uiteraard zal een van onze medewerkers u graag te woord staan om u advies te geven waar nodig. Wij vinden het ook belangrijk dat u een vertrouwd gevoel hebt ons, daarom zijn wij CBW-erkend. Dit geeft u als garantie dat sowieso drie jaar (afbouwende) productgarantie hebt, van onpartijdige klachtenafhandeling geniet en een aanbetalingsgarantie heeft.

De beste en mooiste vloer

Kom gerust langs om alle mogelijkheden te bespreken. Wij bespreken graag alle mogelijkheden om de beste en mooiste vloer voor u te kiezen. Daarnaast geven wij altijd eerlijk advies en kunt u vertrouwen op onze service.

Related Posts

Villeroy & Boch O.novo Vita en hun rolstoelvriendelijke wastafels

Hoe een ganzendons dekbed je gezond houdt

Kies voor duurzame tuinmeubelen