Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Tips voor de inrichting van het toilet

Wanneer je bij mensen over de vloer komt en het toilet bezoekt, zie je vaak dat mensen het beste proberen te maken van het toiletinterieur. Je ziet er verjaardagskalenders hangen, soms zelfs (geur)kaarsen en allerlei andere decoratieve accessoires. Ook voor het toilet is er voldoende decoratie te vinden.

 

Muren van een toilet

Steeds vaker zien we ook dat muren van een toilet worden aangekleed en waarom ook niet? De muren van een toilet mogen best opvallen. Je kunt een toilet hierdoor visueel groter doen lijken en er zijn ook allerlei andere originele effecten mogelijk. Wat te denken van muurstickers. Er zijn vele grappige, originele en inspirerende muurstickers te vinden die je in het toilet kunt laten plakken. Bekijk ze hier: http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers

Je kunt ook toiletspreuken op de muur bevestigen met een muursticker. Voorbeelden van grappige en vaak gebruikte toiletspreuken zijn: Denk niet bij het laatste vel: ‘Wie na mij komt, die redt het wel of Gelieve niet te missen, maar in de pot te pissen of Gebruik in deze dure tijden, ’t toiletpapier aan beide zijden. Deze hebben allemaal een knipoog, maar je kunt mensen gedurende hun toiletbezoek ook inspireren door citaten van grootheden terug te laten komen in je toilet.

Waarom kiezen voor muurstickers in je toilet?

Het toilet is bij veel mensen het kleinste kamertje in huis. Dit hoeft echter geen reden te zijn om aan het toilet geen persoonlijk tintje te geven. Door het kleine oppervlakte kun je vaak niet veel kanten op, maar door te experimenteren kun je nog best wat klaarspelen.

http://www.stickerparadijs.nl