Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Snel herstel van daklekkages

“Je moet het dak repareren als de zon schijnt”. In dat motto geloven wij van Roofing Service Nederland heilig. Daarom bieden wij ook dakinspecties en planmatig dakonderhoud aan.

Maar ja, nog niet iedereen is klant bij ons. Dus zijn niet alle daken even goed onderhouden. En als de zon schijnt, is elk dak goed. Maar wanneer de regen weer komt ontdek je pas of je dak nog steeds goed waterdicht is. Na een droge zomer zoals we net gehad hebben worden we bij de eerste herfstbuien overspoeld met telefoontjes: lekkage aan het dak.

Calamiteitenservice bij lekkage aan het dak

Bij Roofing Service Nederland snappen we dat een lekkage aan het dak erg vervelend is. Zelf zitten we immers ook graag droog in onze woning. En ook op kantoor is het prettiger werken wanneer je niet met steelpannetjes in de weer hoeft om het binnensijpelende regenwater op te vangen. We snappen ook dat je geen zin hebt om een week te wachten voordat er een keer een dakdekker langskomt om je dak te repareren. Als je een lekkage aan je dak hebt, moet dat worden gerepareerd. Nu.

Daarom hebben wij een calamiteitenservice. Deze is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Met ruim 45 jaar ervaring weten we hoe te handelen bij een lekkage. Ongeacht het soort dak, want we hebben alle specialismen in huis. Ook de locatie maakt niet uit. We hebben landelijke dekking (inclusief de Waddeneilanden).  Daardoor kunnen we bij een dak lekkage snel en slagvaardig handelen. Zélfs op de piekmomenten, zoals bij de eerste stevige herfststorm.

Hoge klanttevredenheid

Wij zijn van mening dat wij vakwerk leveren. Gelukkig zijn onze klanten het daarmee eens. Tevredenheidsonderzoek laat zien dat 98% van onze klanten bijzonder tevreden is over onze reactiesnelheid bij calamiteiten, de ervaring en service van onze dakspecialisten en de transparante en resultaatgerichte werkwijze die wij volgen.

Bij een lekkage aan je dak zit je bij Roofing Service Nederland dus goed.

https://roofingservice.nl/