Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Opslagruimte Rotterdam: een zee van ruimte

Is uw garage weer eens van onder tot boven volgestapeld met rommel? Past de auto niet meer in de garage vanwege alle dozen, oude fietsen en ander nauwelijks gebruikt materiaal? Dan heeft Opslagmarkt uit Rotterdam nu een oplossing voor u! Geef uw garage dit weekend eens een grote schoonmaak en sla alles wat u niet kwijt kunt op in een van onze vele opslagruimtes! Zo krijgt u weer ruimte en overzicht in uw eigen garage én staan uw spullen veilig opgeslagen achter slot en grendel.

Opslagruimte Rotterdam alleen voor rijkelui? Absoluut niet!

Vaak denkt men dat opslagruimtes in Rotterdam een goudmijn kosten en dan alsnog te klein zijn voor alle spullen die ze kwijt willen. Dit is alles behalve waar. Onze opslagruimtes zijn al te huur vanaf 10 euro per maand! Dit is omdat Opslagmarkt gebruikt maakt van terreinen die al lange tijd leegstaan. Gemeenten zijn juist blij dat deze loodsen een nuttige toepassing vinden! Hierdoor kunnen wij u een goedkope oplossing bieden voor uw krappe garage.

Voor ieder wat wils

Wij bieden opslagruimtes in alle soorten en maten. Heeft u alleen twee oude grasmaaiers die u ergens kwijt moet? Of heeft u juist net al uw meubilair vervangen en moet u de oude stukken ergens bergen? Voor iedereen is er een passende ruimte te vinden. Onze opslagruimtes zijn er vanaf 4 m2 tot wel 70 m2!

Flexibiliteit voor alles

Bij Opslagmarkt draait alles erom het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Bij het huren van een Opslagmarkt krijgt u direct de sleutel van uw eigen ruimte. Deze sleutel houdt u tot u de huur opzegt. U kunt dus op elk moment dat u wilt, 24 uur per dag, spullen brengen of ophalen uit uw Opslagmarkt. Daarbij bent u niet gebonden aan een vaste huurtermijn. Gaat u verhuizen? Eén belletje en uw huur is opgezegd. Heeft u toch meer spullen dan gedacht en wilt u een grotere ruimte? Eén belletje en u kunt de volgende dag verplaatsen. Wij zijn op elk moment van de dag bereikbaar.

Bij u om de hoek

Niemand wil ver rijden om zijn spullen op te bergen. Daarom hebben wij opslagterreinen door de hele regio van Rotterdam. Van hartje centrum tot aan Cappelle aan de IJssel. Op onze website vindt u een overzicht van alle locaties.

Lijkt het idee van een stallingsplaats buitenshuis u wel wat? Op onze website kunt u per direct een ruimte huren. U kunt vandaag nog van uw rommel af zijn!