Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Opslagruimte nodig? Bel de Opslagmarkt!

Wanneer u erachter komt dat u meer spullen heeft dan dat u opslagruimte heeft, kan het huren van een opslagbox bij de Opslagmarkt u een oplossing bieden. U slaat uw overbodige spullen (beveiligd) bij ons op en zo houdt u thuis meer ruimte over. Wij hebben locaties door heel Nederland.

Selfstorage wordt in Nederland steeds populairder. U bent van spullen af die u wellicht in de weg staan zonder deze weg te hoeven doen, en houdt thuis veel meer ruimte over.

Een veilige opslagruimte voor uw waardevolle bezittingen!

De Opslagmarkt biedt een veilige opslagruimte voor uw waardevolle bezittingen. Onze opslagboxen zijn stuk voor stuk droog en verwarmd, zo blijven uw goederen in goede conditie tijdens de (tijdelijke) opslag. Tevens zijn onze terreinen voorzien van 24/7-beveiliging. U heeft als huurder van een opslagruimte zeven dagen per week toegang tot uw opslagbox met de persoonlijke toegangscode, die u bij aanvang van de huurperiode van ons ontvangt.

Wanneer u een opslagruimte huurt op onze tweede verdieping kunt u kosteloos gebruik maken van onze lift om de goederen naar boven te vervoeren. Ook onze andere interne vervoersmiddelen zoals karren om spullen te verplaatsen over ons terrein, kunt u kosteloos gebruiken.

De Opslagmarkt biedt, in samenwerking met een professioneel verhuisbedrijf, ook een handige ophaalservice. Tegen een scherp tarief halen wij dan de spullen die u wilt opslaan dan bij u thuis op.

Komt u bij het inruimen van de opslagruimte tot de ontdekking dat u wellicht een grotere opslagbox nodig heeft? Dan kunt u deze omruilen voor een groter exemplaar. Wij kennen geen opzegtermijn. Wanneer u van mening bent de opslagruimte niet langer nodig te hebben kunt u deze per dag, tevens kosteloos, opzeggen.

Opslagruimte bij Opslagmarkt huren?

Wanneer u behoefte heeft aan (tijdelijke) opslag van uw bezittingen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij verhuren opslagboxen aan zowel particulieren als bedrijven. U kunt de opslagruimtes ook eerst komen bezichtigen, dit kan echter alleen op afspraak.

Via onze website kunt u gemakkelijk zelf een opslagruimte, of een offerte hiervoor, aanvragen. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen of heeft u andere vragen, dan zijn wij dagelijks tussen 8.00 ’s ochtends en 21.00 ’s avonds zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.