Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Voor het huis verkopen en terughuren verwijs ik jou graag door naar Thuisborg. Hen kan ik namelijk zeker aanbevelen wanneer het erom gaat dat je je huis wilt verkopen, maar erin wilt blijven wonen. Graag leg ik daar in dit blogje veel meer over uit! Onder andere over hoe ik op het huis verkopen en terughuren ben gekomen en hoe ik dan op Thuisborg kwam.

Verzilverd wonen

Op het journaal hoorde ik iets over huis verkopen en terughuren. Daarin vertelden zij dat dat met name bij ouderen populair is. Dit omdat zij dan nog wel een flink vermogen hebben, maar dat zit dan allemaal in het huis… En dat is dan natuurlijk behoorlijk zonde wanneer je bijvoorbeeld nog een grote wens in vervulling wilt laten gaan! En daarvoor is er nu dus het verzilverd wonen, of te wel; je huis verkopen en terughuren. Dat houdt in dat je je woning verkoopt aan een investeerder. En van diegene huur je het direct weer terug. Daardoor kun je voor vele jaren lang nog in dezelfde woning blijven wonen. Dat is dan dus een ideale optie. En daar had ik zelf ook direct interesse in, omdat ik graag nog een keer op een verre vakantie zou willen gaan. Maar ook bij mij zit het geld in het huis. Daarom heb ik dan ook direct contact opgenomen met Thuisborg om erachter te komen of dat ik mijn huis kon verkopen en terughuren bij hen.

Thuisborg bellen

Ik belde Thuisborg op en gaf aan dat ik geïnteresseerd ben in mijn huis verkopen en terughuren. Zij reageerden direct enthousiast en legden een aantal dingen uit over hun werkwijze. Bijvoorbeeld ook dat zij niet ieder huis kopen en terughuren. Zij hebben namelijk een investeerder daarvoor nodig. En die moet wel wat in zo’n woning kunnen zien qua potentie!

Gelukkig bleek die van mij daaraan te voldoen en doe ik nu dus aan verzilverd wonen. Een echte aanrader!