Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren van Bax Houthandel

Voor houten vloeren ben ik naar Bax Houthandel gegaan. En dat kan ik iedereen aanbevelen! Zij hebben daar namelijk zo veel verschillende houtsoorten. En ook nog eens per houtsoort in veel gevallen verschillende kleuren en maten. Graag leg ik in dit artikel uit waarom ik op zoek was naar houten vloeren, hoe ik Bax Houthandel had gevonden en wat mijn mening over hen is.

Houten vloeren outlet

Ik was op zoek naar houten vloeren omdat ik ga verhuizen. In mijn nieuwe woning ligt al een vloer, echter is die helemaal niet meer mooi. Daarom heb ik besloten om op zoek te gaan naar een vloerenwinkel en daar een nieuwe houten vloer aan te schaffen. Alleen omdat ik daar nog helemaal geen ervaring mee heb, ben ik gaan zoeken op het internet. Zodoende kwam ik de website van Bax Houthandel tegen! En daar zag ik dat zij hartstikke goedkope houten vloeren hebben. En dan hadden zelfs bij sommige vloeren ook nog een outlet. Nog goedkoper dus! Ik ben dan ook bij hun houtsoorten gaan kijken. En zag direct hele mooie laminaatvloeren. En in vele verschillende kleuren! Ik heb dan ook gekeken naar de kleur van mijn nieuwe meubels en wat daar qua woninginrichting dan het beste bij zou passen wat betreft de vloer. Zodoende kwam ik op een eiken white wash vloer. Een mooie witte vloer met een vleugje bruin van de eiken boom. Wat mij betreft paste dit perfect in mijn woonkamer!

Laminaat besteld

Uiteindelijk heb ik op de website van Bax Houthandel nog naar wat meer afbeeldingen gekeken met voorbeelden daarin. Voorbeelden van waar precies die houten vloer die ik graag wou hebben, al ergens in een woonkamer lag. En dat zag er hartstikke mooi uit!

Ik heb dan ook besloten om die houten vloer te bestellen. En binnenkort zal die in mijn woning gelegd gaan worden.