Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Heerlijke Tuin Activiteiten in de Zomer

De zomer komt er weer aan en dat vinden wij heerlijk. Minder regen, meer zon daar worden we blij van. Natuurlijk moeten we voor echte zon garantie Nederland uit, maar ook in ons kleine landje zal de zon met enige regelmaat goed doorkomen.

Zelf hebben wij een heerlijk tuintje op het zuiden. Dat betekent vele uren op de lounge set met een boek en een biertje of een lekker glas wijn of rosé. Het betekent ook dat we weer regelmatig vrienden zullen uitnodigen om samen met ons het leven te vieren in onze tuin. En daarvoor hebben we naast de barbecue en bovengenoemde zaken ook Cocktails nodig!

Cocktail Time

De lekkerste zomerse cocktails zijn wat ons betreft met rode vodka. Er mag best een klein zoetje in de cocktail zitten, maar hij moet ook lekker fris zijn. Zeker in de zomer. Belangrijk voor een cocktail is ook dat die er fantastisch uitziet. Wanneer je uiteten gaat, heb je ook de beste ervaring wanneer meerdere zintuigen worden geprikkeld. Als iets er mooi uitziet, lekker ruikt en goed smaakt wint dat elke keer van iets dat goed smaakt maar er lelijk uitziet en niet fijn ruikt. Goede cocktailglazen zijn daarom wat ons betreft dan ook een must.

De Recepten voor de Cocktails

We willen ook niet te lang bezig zijn met de cocktails, want we hebben ook tijd nodig voor ons gezelschap. Ingewikkelde recepten vergroten de kans op een fout en kosten vaak ook veel tijd. We gaan dus voor simpele, maar o zo lekkere recepten. Gelukkig hebben wij al voor jou uitgezocht wat de lekkerste cocktails zijn en hebben hier een fantastisch overzicht gevonden van cocktails met rode wodka.

https://siqandar.com/