Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Eigen dakterras Amsterdam

Wilt u in de zomer graag van de zon kunnen genieten op uw eigen dakterras? Dan kunt u dit aan laten leggen door een professioneel dakdekkersbedrijf zoals Kewodak. Wij hebben de kennis en kunde in huis om een plat dak om te toveren in een mooi en stevig dakterras. Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken, kunnen wij onszelf een ware deskundige noemen op dit gebied. U kunt de aanleg van uw dakterras Amsterdam dus gerust overlaten aan het team van Kewodak. 

Aanleg daktuin

Steeds vaker worden tuinen aangelegd op daken van huizen. Vooral in steden, waar mensen vaak geen achtertuin hebben, zien we steeds meer daktuinen. Dit is een positieve ontwikkeling, omdat het niet alleen mooi staat, maar ook een steentje bijdraagt aan de luchtkwaliteit en het milieu. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om de aanleg van een daktuin. U heeft keuze uit verschillende mooie planten en beschikt zo over uw eigen stukje groen midden in de stad. Ook voor de aanleg van een daktuin Amsterdam bent u bij Kewodak aan het juiste adres. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. 

Dak vervangen

Bij Kewodakdoen we meer dan mooie dakterrassen en daktuinen aanleggen. Ook als uw gewone platte dak aan vervanging toe is staan we graag voor u klaar. Er zijn verschillende soorten daken die we bij u aan kunnen leggen. Allemaal zijn ze ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid en energiebesparing. Zo kunnen we bijvoorbeeld een wit dak aanleggen die zonlicht en dus warmte afstoot. Of misschien bent u op zoek naar een energiedak waar zonnepanelen op geplaatst zijn. Welk dak u ook kiest, met Kewodak bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de beste optie voor uw situatie.

 

https://www.kewodak.nl/