Losverdes SOS
Image default
Woning en Tuin

Dena textile

Toonaangevend in hospitality textiel

Met luxe en opvallende designs is Dena al jaren toonaangevend op het gebied van horeca- en decoratietextiel. Naast flexibele stoelhoezen, statafelhoezen, podiumrokken en topcovers produceert het vooral maatwerk textielproducten voor restaurants, horecaketens en andere bedrijven binnen de evenementenbranche. Klanten hebben een brede keuze in kleur en dessin binnen Dena’s standaardassortiment, maar het is ook mogelijk hoezen te laten bedrukken met eigen fotoprints, logo’s of teksten.

Eigen ontwerpteam en productie

Vanzelfsprekend streeft Dena naar de beste kwaliteit en verwerkt uitsluitend hoogwaardige duurzame stoffen die geschikt zijn voor intensief gebruik. Van ontwerp tot eindproduct, alles ontwikkelt en produceert Dena volledig in eigen beheer. Bovendien beschikt Dena niet alleen over een eigen ontwerpteam in Wageningen, maar ook over een eigen textielfabriek in Macedonië met een hoge productiecapaciteit.

Nieuwe fabriek in Kocani

De hospitalitybranche trekt de laatste jaren flink aan. Daarom verplaatst Dena in 2017 de productie van Skopje naar een grotere fabriek in Kocani. Hier biedt 1000m2 aan opslag en 250m2 aan printruimte de mogelijkheid om nog beter, sneller en efficiënter op maat gemaakte hoezen en doeken te printen en produceren. Daarnaast kan Dena vanuit deze locatie de productie van de speciale lijn TRI-Dena intensiveren; speciale poly foam beschermhoezen voor horecameubilair.

Meer inspiratie en advies op onze website

Dena-Textile is de specialist van statafelhoezen, stoelhoezen, stoelhoes accessoires, tafelkleden, tafelrokken, bierbankhoezen, bierbankkussens, podiumrokken, tafelhoezen, topcovers en horeca kleding. Dena Textile Productions levert aan cash and carry, horeca-groothandels, webwinkels, wasserettes en verhuurbedrijven in de evenementen branche. Heeft u vragen of advies nodig?

 Bel 0318 588 595 voor meer informatie of stel uw vraag via het getoonde reactieformulier op onze website.