Losverdes SOS
Image default
Winkelen

Is het tijd om uw sieraden te verkopen bij een goede goudprijs?

De markt voor goud is op dit moment goed, dus het loont om oude sieraden en andere gouden voorwerpen te verkopen. Al bij enkele grammen goud krijgt u een aanzienlijk bedrag. Als u meerdere sieraden of zelfs gouden bestek heeft, kan dit een behoorlijke som opleveren.

Als verkoper kunt u voorafgaand aan een eventuele verkoop nagaan wat de actuele goudprijs is bij diverse goudwisselkantoren en andere inkopers. U kunt ook zelf uw goud wegen. Meestal wordt er een goudprijs per gram gehanteerd. Als u de goudprijs per gram vermenigvuldigd met het gewicht van uw gouden voorwerpen weet u direct hoeveel het goud op kan brengen.  

Informatie over actuele goudprijs

Informatie over de actuele goudprijs kunt u vinden door online te zoeken, of langs te gaan bij uw plaatselijke inkoper van goud. In de meeste grote steden in Nederland is een handelaar in edelmetalen te vinden. Deze kan u meer vertellen over de actuele goudprijs.  

Goud en zilver verkopen

Niet alleen goud kan veel opbrengen. Dat geldt ook voor zilver en andere edelmetalen. Zilver wordt doorgaans ingekocht voor een lagere prijs dan goud. Ook hiervoor kunt u infomeren bij uw goudinkoper.

https://www.goudnl.nl/goudprijs