Losverdes SOS
Image default
Webdesign

Webdesign, wat is dat eigenlijk?

Webdesign, een marketingterm die u vast regelmatig voorbij ziet komen. Wat is het eigenlijk? Vaak worden webdevelopment en webdesign door elkaar gehaald, onterecht! Al hebben ze natuurlijk raakvlakken en zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden. Beide termen zijn in ieder geval onderdeel van online marketing. Want wat de reden of doelstelling van uw website ook is, met uw webdesign wilt u opvallen en gezien worden! Wat is webdesign? Waarom is het belangrijk? Hoe zorgt u voor een goed webdesign en wie kan u hierbij helpen? Hier leest u alles!

Webdesign of webdevelopment?
We beginnen met onderscheid maken tussen webdesign en webdevelopment. Simpel gezegd is webdesign het ontwerpen en vormgeven van de ‘voorkant’ (front-end) van uw website of webshop. Webdevelopment is de ontwikkeling aan de ‘achterkant’ (back-end) van uw website of webshop. Beide gaan gepaard met veel techniek, maar bij het ontwerpen van een design komt ook een stukje kunstzinnige creativiteit kijken. Er zijn specialisten die één van deze twee marketing disciplines beheersen, maar u kunt ook overwegen om een webdesigner in de arm te nemen die beide terreinen tot in de puntjes beheerst. En waar vormen techniek en design nou een betere twee-eenheid dan in Eindhoven?

Ga voor een totaalpakket van online marketing Eindhoven!
Eindhoven, het kloppend hart van de Brainportregio. De meest bruisende stad van Brabant is hét kenniscentrum binnen de ontwikkeling van hoogwaardige techniek en staat tevens bekend als dé designstad van Nederland! Hier kunt u de ontwikkeling van uw gehele website of webshop toevertrouwen aan de meest creatieve vakspecialisten. Met een webdesign Eindhoven gaat u zeker scoren! Zij nemen de tijd voor u en nemen uw persoonlijke voorkeuren en wensen ter harte. Op basis hiervan kijken ze vervolgens samen met u naar wat uw webdesign sterk en uniek kan maken. Ook worden in deze conceptfase de benodigde functionaliteiten van de back-end besproken.

Val op, wordt gevonden, straal én scoor met uw webdesign Eindhoven!
Zodra de plannen zijn opgesteld tot een strategie gaan specialisten voor u aan de slag. Ze ontwikkelen een grafisch ontwerp en houden hierbij rekening met uw wensen, doelgroep en financiële mogelijkheden. Altijd op de hoogte van de laatste trends, zullen de experts van online marketing Eindhoven ook zorgdragen voor een actueel webdesign. Wanneer de uitstraling en herkenbaarheid van het webdesign volledig aansluiten op de identiteit van uw onderneming en de website of website met de gewenste technische snufjes functioneert, zult u versteld staan van de impact. U valt op en wordt dus meer en beter gevonden. De hogere waardering in Google draagt bovendien nog eens extra bij aan meer doelgericht verkeer naar uw prachtige webdesign. Wat uw doel ook is, met webdesign Eindhoven straalt en scoort uw website of webshop als nooit tevoren!