Losverdes SOS
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Ik wil graag een goedkope website laten maken, dit besefte ik toen ik de advertentie ‘Bekijk hier SiteToGo’ zag staan op internet. Ik ben namelijk op zoek naar een webdesign bureau die voor mij een goedkope website laten maken. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat dus niet duur is maar voor mij toch een mooie en complete responsive website kan maken. Ik heb alleen geen idee welk bedrijf ik daarvoor moet inschakelen. In dit blogje lees je welk bedrijf ik heb gekozen en ook met het een ander aan argumenten waarbij ik mijn keuze zal onderbouwen.

Googelen op goedkope website laten maken

Om een bedrijf te zoeken dat ook een beetje in de buurt zit ben ik gaan Googelen op goedkope website laten maken. Ik kwam ook vrij snel uit op de website van SiteToGo. SiteToGo biedt jou aan om een website voor je te maken voor maar liefst 450 euro. Voor die 450 euro heb je een complete responsive website waar je zelf het een en ander kan aanpassen door middel van een webbeheersysteem. Ik vind het in eerste instantie erg lastig om een bedrijf te kiezen die voor mij een website wilt maken omdat het bedrag 9 van de 10 keer een addertje onder het gras zit. Dan zullen er altijd wel weer kosten bij komen etc. SiteToGo biedt jou een vaste prijs aan van 450 euro, daarbij zitten natuurlijk wel het een en ander aan maandelijkse kosten vanwege domeinnaam, hosting etc. Maar die worden allemaal netjes vermeld.

SiteToGo

Mijn complimenten voor SiteToGo. Ik had een bedrijf nodig voor mij want ik wilde een goedkope website laten maken en SiteToGo was mijn redder in nood. Met haar vriendelijke personeel en goede service ben ik zeer tevreden met SiteToGo. Ik zal ook iedereen die een goedkope website laten maken wil, het bedrijf aanraden.