Losverdes SOS
Image default
Webdesign

Doelbewust

Ik ben een nieuw bedrijf begonnen, voor dit bedrijf ben ik opzoek naar een website. Eigenlijk is dit een website dus ik wil een webshop laten maken. Zelf heb ik geen flauw idee hoe ik dit zou kunnen doen. Zelf heb ik een klein beetje ervaring met het maken van websites, maar een webshop maken ging mij toch een beetje te ver. Daarom wilde ik hulp inschakelen van buitenaf, zodat ze mijn kunnen helpen ik weet wel wat ik ongeveer wilt hebben in mijn webshop. Er moeten afbeeldingen in komen, een filter systeem en het liefst een betalingsmethode van iDEAL zodat klanten meteen kunnen afrekenen.

Websites en webshops

Via via hoorde ik van Doelbewust online marketing, dit bedrijf maakt websites en webshops. Dus ik dacht dat hun voor mij een webshop konden maken. Daarom heb ik hun benaderd en gevraagd wat het bij hun kost om een webshop te laten maken. Ze gaven mij aan dat er veel tijd in komt te zitten, het realiseren van een website. Aangezien dit allemaal maatwerk is. Zelf wist ik dat dit best lastig was om te doen dus ik snapte precies wat ze mij wilde vertellen. Vervolgens heb ik besloten om hun hulp in te schakelen. Gelukkig heb ik iemand gevonden die mij wilde helpen hiermee.

Het proces

Het proces van de webshop laten maken duurde wel redelijk lang, het maken van een webshop is natuurlijk ook niet zo makkelijk gedaan. Je moet een hele database aanmaken met daarin de afbeeldingen en producten. Dit kost veel tijd om te realiseren, Toch ben ik blij met het resultaat van mijn webshop. De webshop is erg mooi geworden en mijn cijfers zijn wel met 10% gegroeid sinds ik de nieuwe webshop heb laten maken. Dat is natuurlijk een serieuze groei voor mijn bedrijf die ik net ben gestart.