Losverdes SOS
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren voor bedrijfsfeest

Voor ons bedrijfsfeest gaan wij een touringcar huren. Wegens ons 50-jarig bestaan hebben wij namelijk gekozen voor een groot feest. Met een heel erg mooi programma op een vrijdagavond, in een afgehuurde evenementenzaal. Maar wat betreft het vervoer zaten wij nog te twijfelen. Laten we iedereen zelfstandig daar naartoe komen, of zullen we bijvoorbeeld touringcar gaan huren. Uiteindelijk is het de laatste optie geworden. Graag vertel voor welk touringcarbedrijf wij hebben gekozen.

Touringcarbedrijf

Omdat een van de organisatoren van het bedrijfsfeest al particulier een keer een touringcar ging huren, en daar erg over te spreken was, was de keuze voor het touringcarbedrijf heel erg gemakkelijk. Dat is namelijk Noot Personenvervoer geworden! Klik hier voor de website. En zij hebben niet alleen het vervoer daar naartoe verzorgt, maar zelfs het hele bedrijfsfeest zelf! Wij kwamen erachter dat zij dat aanbieden, toen wij contact met hen opnamen. We vertelden namelijk dat we bij hen graag een touringcar wilden huren voor een bedrijfsfeest. En toen wij aangaven dat het bedrijfsfeest zelf nog georganiseerd moest worden, bood Noot Personenvervoer aan om dat uit handen te nemen. Zij konden namelijk, naar eigen zeggen, met hun netwerk perfect een mooie locatie afhuren. En dan de rest van het bedrijfsfeest verzorgen.

Dag van het feest

Op de dag van het feest stond de touringcar van Noot Personenvervoer al ruim voor de afgesproken tijd klaar. Zo konden wij mooi op tijd vertrekken! Voor deze dag had ik regelmatig contact met Noot, over hoe de avond ingedeeld moest worden. En wat wij graag wilden wat betreft de catering etc. Toen wij daar aankwamen was alles echt heel erg goed geregeld. In ieder geval een groot voordeel, zo’n netwerk van Noot Personenvervoer. Daardoor hebben wij een heel leuke avond gehad. Ook het vervoer zelf was uitstekend.