Losverdes SOS
Image default
Vervoer en transport

Frigo Group diepvries opslag

Bent u voor uw bakkerij op zoek naar een betrouwbare partner voor de diepvriesopslag van brood en gebak? Of heeft u iemand nodig die de verse vis voor uw restaurant kan opslaan? Dan is Frigo Group de organisatie die u hiermee van dienst kan zijn. Wij zijn sinds 1973 gespecialiseerd in de opslag van diepvriesproducten in de branches brood, fruit, vlees, kip en vis. Voor de opslag van elk soort product is specifieke kennis nodig, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit hoog blijft. Onze medewerkers beschikken over deze kennis, zodat u gerust uw producten aan ons over kunt laten. 

Kwaliteitscontrole

Frigo Group is er voor zowel kleine als grote bedrijven. We beschikken over vrieshuizen die zijn gevestigd op goede locaties in Nederland, zodat het transport en de opslag van uw producten efficiënt verloopt. Niets in dit proces wordt aan het toeval overgelaten. We maken gebruik van geavanceerde management systemen, zodat we precies weten welke producten zich waar bevinden. We werken volgens strenge kwaliteitsnormen en al onze medewerkers leven deze na. Bovendien wordt gebruik gemaakt van camera’s op cruciale plaatsen binnen het bedrijf, zodat we altijd de staat van uw producten kunnen controleren.

Transport van uw producten

Frigo Group regelt niet alleen de vriesopslagvan uw producten, maar ook het transport. We houden er hierbij rekening mee dat temperatuurschommelingen de kwaliteit van uw producten aantasten. We zorgen er dus voor dat het laden en lossen zo snel mogelijk gebeurt en dat uw producten diepgevroren blijven. Voor het transport van uw diepvriesproducten hebben we onze eigen vrachtwagenchauffeurs, die de juiste opleiding en ervaring hebben om de kwaliteit van uw producten te kunnen waarborgen. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We staan u graag te woord en kunnen altijd een passende oplossing voor u vinden.

http://www.frigogroup.com/