Losverdes SOS
Image default
Vakantie

Viva Glamping Spanje!

Voor de ideale vakantie ga je naar Spanje. Dit mediterrane land heeft alles wat je jezelf op een vakantie zou kunnen wensen. Prachtig weer, mooie witte stranden, een ongeëvenaarde party scene en lekker eten. Spanje heeft ook een rijke historie, die je terug ziet in de wereldberoemde musea. Maar je hoeft geen museum in om de historische schatten te zien: je vindt de glorie van Spanje terug in het straatbeeld van elke stad.

Accommodatie in Spanje

Van oudsher verblijven de meeste toeristen in hotels. Bij de populairste stranden zijn grote resorts opgekomen die elk jaar grote aantallen vakantievierders verwelkomen. Als je van gemak houdt is dat perfect, want je hebt alles bij de hand.

Maar deze hotels zijn niet voor iedereen het hoogtepunt van ontspanning. Sommige mensen houden meer van het buitenleven. Weg van de massa, maar wel voldoende dichtbij om overal van te kunnen genieten.

Voor die mensen is er nu iets nieuws: glamping. Bij Glamping Spanje verblijf je in een luxe tent op een kwaliteitscamping. Door de uitgebreide inrichting van je tent is glamping het avontuur van kamperen met de luxe van een luxe vakantieaccommodatie. Wij hebben de leukste glampingbestemmingen voor je bij elkaar gezocht

Glamping Andalusië

Andalusië is de zuidelijkste provincie van Spanje. Een ideale plek om te overwinteren. Met de (voor Nederland) zomerse temperaturen is het perfect wandelen door de natuurgebieden, of ideaal genieten van de oude architectuur.

Glamping aan de Costas

De Middellandse zeekust van Spanje staat bekend om haar costas. Aan zowel de Costa Dorada, de Costa Brava en de Costa Blanca is het goed toeven. Ook in de wintermaanden is de temperatuur aangenaam en er is in de omgeving voldoende te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de oude campus van de universiteit van Murcía. Waan je in de oudheid in monumentaal Cartagena. En ’s avonds sip je ene sangria bij je eigen accommodatie. Dat kan zomaar een zigeunerwagen of yurt zijn.

Glamping is de perfecte combinatie van avontuur en genieten. Wat houdt je nog tegen? Onvlucht de gure Nederlandse winter en kom lekker tot rust in Spanje.

https://glampings.nl/spanje