Losverdes SOS
Image default
Travel

Glamping in de Meivakantie

Heb je het druk? Dan wordt je waarschijnlijk ook regelmatig overvallen door de vakantie. Tegen de tijd dat je eraan denkt blijken veel accommodaties al volgeboekt, want veel mensen boeken hun meivakantie al in december-januari.

Waarom boeken mensen de Meivakantie zo vroeg?

De Meivakantie is de vakantie waarbij we, na een koude en kille winter, voor het eerst weer lekker naar buiten kunnen. Zoals de bloemen langzaam uit hun knoppen komen, zo komen mensen in de Meivakantie weer tevoorschijn uit het huis waarin ze zich de hele winter verstopt hebben.

Voor veel mensen is het (vroeg) boeken een manier om zichzelf iets te geven om naar uit te kijken tijdens de donkere dagen rondom de jaarwisseling. Maar daarmee neemt de keuze af voor wie wat later zou boeken.

Vergis je niet, de Meivakantie is al dichterbij dan je denkt. Voorkom dat je achter het net vist en zorg dat je nu alvast de nodige stappen zet zodat je zo meteen kunt genieten van de fijnste vakantie van het jaar.

Lekker luxe kamperen

Zorg dat jullie tijdens de Meivakantie maximaal worden blootgesteld aan de lentezon en de buitenlucht. Ga in de Meivakantie naar de glamping. Want op de glamping ervaar je het buitenleven zoals je dat tijdens het kamperen zou verwachten, maar je verblijft in een kant-en-klare accommodatie die al voor je is opgebouwd. Niet alleen dat, je glamping is volledig ingericht. Daardoor heb je op de glamping alles wat je nodig hebt om van de Mei-vakantie een succes te maken.

Je hebt lekkere bedden om heerlijk in te slapen, een keuken waar je eenvoudige maaltijden kunt bereiden (inclusief een koffie-automaat) en lekker veel buitenruimte. En als je dan een keer de pech hebt dat er een stevige voorjaarsbui valt is er ook geen man overboord, want de accommodaties op de glamping zijn ook van binnen lekker ruim. Eigenlijk is dat alleen maar leuk: lekker samen spelletjes spelen met warme chocolademelk terwijl de druppels op het dak van je luxe safaritent tikken!

Boek de glamping voor de Meivakantie vandaag

Het boeken van een glamping voor de Meivakantie is vanaf nu mogelijk. Treuzel niet en bezoek www.glampings.com. Kies je favoriet en boek je verblijf in een paar klikken. Zo makkelijk kan het zijn!