Losverdes SOS
Image default
Toerisme

Gastvrij onthaal in Bed&Breakfast Twente

Tukkers staan bekend als bescheiden mensen. Ze houden niet van opsmuk, maar zijn nuchter. No nonsense. Of meer toepasselijk gezegd: geen fratsen. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Dat heeft ervoor gezorgd dat Randstedelingen soms het idee zijn dat de Twentenaar wat stug is.

Tegelijkertijd staan de Twentenaren bekend als trots. Niet voor niets is het Twents een van de meest gezongen streektalen (net als het Limburgs, waar ze al net zo trots op de eigen streek zijn). Twente is de mooiste en dat mag iedereen weten. De Twentse gastvrijheid is beroemd.

Trots op de Bed & Breakfast Twente 

Dat de Tukker trots is op zijn streek is logisch. Het wemelt er van de oude stadjes, mooie kastelen, landgoederen en natuurgebieden. Het is er heerlijk shoppen, mooi wandelen en fietsen en ook de toeristische attracties zoals de dierentuin of het pretpark zijn zeer de moeite waard. En alles nét even een tikkeltje meer ontspannen dan we van thuis gewend zijn.

Ook de Bed & Breakfasts in Twente zijn meer dan de moeite waard. Je vindt ze overal: in de natuur en in de stad. In oude boerderijen en in herenhuizen. In schattige kleine huisjes en op ruime landgoederen. De bescheiden Tukker is duidelijk: “Onze Bed & Breakfasts zijn de mooiste van Nederland”.

Comfortabel in een gespreid bedje

Twente kent zó veel goede Bed&Breakfasts dat het makkelijk is om het overzicht te verliezen. Daarom hebben wij alvast de beste B&Bs voor je geselecteerd en voorzien van een paar handige zoekfilters. Zo vindt je in een handomdraai jouw perfecte Bed&Breakfast. Van budget, tot luxe. Vergis je niet: ook de budget-B&B’s zijn al behoorlijk comfortabel.

Laat je verwelkomen door de Tukkerse gastheren en –vrouwen en geniet van de rust en ruimte die Twente je biedt. Het is tijd voor Twente.

https://www.visittwente.nl/overnachten/bed-breakfast-twente/