Losverdes SOS
Image default
Toerisme

Een dag vol leuke activiteiten in Breda

Dit jaar is het jouw beurt om de organisatie op je te nemen voor het team-uitje, de familiedag of de jaarlijkse reünie van je jaarclub. De verwachtingen zijn hoog. Er wordt nog veel gesproken over de vorige edities en het is aan jou om dit niveau te evenaren of het beter te doen. Het moet een dag worden vol leuke activiteiten. Een dag die leuk is voor iedereen. En dat kan best lastig zijn, want de een wil actie, terwijl de ander in alle rust een wijntje wil drinken. Denk dan eens in de Beste Binnenstad van Nederland 2017-2019: Breda.

Breda is een Brabants-gezellige stad, die sprankelt. Het historisch stadshart is sfeervol en authentiek, maar nergens oubollig. Breda staat in de top-5 van Meest Gastvrije steden. Dat merk je aan het brede aanbod aan activiteiten. Met Breda zit je dus goed.

Beleef Breda

Via Beleef Breda kun je jouw hele dag (of zelfs een weekend) volplannen met activiteiten. Met meer dan 10 jaar ervaring weet het team achter Beleef Breda precies wat je zoekt. Zelfs als je het zélf nog niet zo goed onder woorden kunt brengen. De activiteiten die je in Breda kunt ondernemen lopen uiteen van een bierproeverij tot buggy racen. We noemen een paar activiteiten die je niet mag missen!

De lunchboot

Een sociale bijeenkomst zonder eten is ondenkbaar. Een bezoek aan een historische stad, zonder rondleiding ook. Dus waarom combineer je deze twee activiteiten niet? Met de lunchboot vaar je op rustig tempo door de wateren van deze koninklijk mooie stad. De schipper kent de stad op zijn duimpje, waardoor hij je de mooiste plekjes kan aanwijzen terwijl je zelf geniet van een heerlijk luxe belegde broodje en een wijntje of biertje.

Ten strijde

Breda is een stad met een rijk militair verleden. Waan je een echte Rambo en ga lekker paintbollen. Lekker actief en spannend. Hiermee komt de adrenaline rush heel snel.

Samen koken in Breda

Ook het avondeten leent zich prima voor socializing. Niet in een restaurant, maar in een van de vele kookworkshops in Breda. Bijvoorbeeld de Franse kookworkshop, waarin je alles leert over de verfijnde Franse keuken. Samen koken verbroedert. En als je iets samen hebt gekookt, smaakt het stukken lekkerder.

Dit is slechts een kleine selectie uit wat er allemaal kan in Breda. Wil jij ook een dag vol activiteiten in Breda? Kijk dan op Beleefbreda.nl voor het uitgebreide aanbod. We helpen je graag.

http://www.beleefbreda.nl/