Tijdens een Botswana of Mozambique vakantie kunt u lekker relaxen op bijvoorbeeld witte stranden. Afrika is rijk aan deze prachtige stranden. Of u nu lekker naar Mozambique op vakantie wilt of naar Botswana, genieten is een garantie. Met lodges wordt er veel privacy aangeboden, zodat u het gevoel krijgt dat u op een paradijs bent beland. Deze lodges bevinden zich in de buurt van de mooie witte stranden waar u direct op het strand kunt genieten. De luxe accommodaties die worden aangeboden zijn zeer hygiënisch en hier kunt u zonder zorgen tot rust komen. Dit zijn vakanties om nooit te vergeten, dus wacht niet te lang en kies voor een van deze leuke bestemmingen.

Botswana en Mozambique vakantie: diverse bezienswaardigheden: u verveelt zich geen moment

Kiest u voor een Mozambique of Botswana vakantie dan hoeft u zich als cultuurliefhebber geen moment te vervelen. Er zijn mooie bezienswaardigheden zoals: Okavango Delta, Moremi Game Reserve is een rijk en divers, Chobe National Park, Linyanti, Kalahari, Makgadigadi en Tuli Block. Dit zijn voornamelijk wild reservaten: parken en savannes waar u prachtige wilde dieren kunt bezichtigen. Botswana is een zeer gevarieerd land, want als u genoeg heeft gezien van de culturele bezienswaardigheden kunt u nog even nagenieten op de witte stranden van Botswana of Mozambique tijdens uw vakantie. Kies voor het ultieme vakantiegevoel waarin u het land kunt verkennen en tot rust kunt komen.

Mozambique en Botswana vakantie: genoeg te doen en te zien voor een gevarieerde vakantie

Botswana en Mozambique vakantie zijn typen vakanties waarbij actieve activiteiten goed gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld: een rustig avondje op de mooie witte stranden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan safaritrips gecombineerd met dagje zonnen op het strand. Beide landen bevinden zich op de kustlijn van Afrika. Zo kunt u ook een bezoek brengen aan de eilanden van Mozambique op uw vakantie. Quilalea Island en Vamizi Island zijn onbewoonde eilanden waar u de mooiste villa’s kunt huren met een prachtig zicht op zee. Deze eilanden bieden u ook weer leuke activiteiten aan zoals: snorkelen, diepzeeduiken of vissen. En als het mee zit kunt u zelfs dolfijnen en walvissen spotten.

http://www.oryxtravel.nl/
Botswana en Mozambique vakantie: ontspannen en zon, zee en strand

Post navigation