Losverdes SOS
Image default
Sport

Bedrukte bidons voor bedrijven in het kerstpakket

 

Tom Tom geeft bedrukte bidons weg op Schiphol, ja dan moet je eerst een product van ze kopen, maar het zijn wel coole drinkbidons. Zo zie je steeds vaker van die bedrukte bidons. Wie heeft ze eigenlijk niet thuis? Ik denk dat iedereen er wel een stuk of drie thuis heeft.

Eurobottle is een Nederlandse fabriek van bidons waarbij je ook je eigen bidon kunt laten bedrukken. Dus niet alleen bekende bedrijven maar nu kun je ook zelf je bidon bedrukken, scheelt mij een prijzig product kopen en kan ik zelf bepalen wat ik erop wil hebben.

Ik zit niet te wachten dat een ander uit mijn bidon drinkt, dus ik heb liever mijn eigen bidon in mijn sporttas, of op kantoor.

Bedrijven bestellen bidons

De bidons van Eurobottle zijn kwalitatief echt super goed. Mooi design, maar vooral ook groen en duurzaam. De bidons zijn vooral gemaakt van suikerbiet en bovendien zit er geen plastic smaak aan als je water drinkt, dat vind ik niet prettig en dat heb je bij andere bidons wel eens. Deze mannen uit Dronten weten hoe je een bidon moet maken, ze produceren er dik 3 miljoen per jaar. En een bedrukte bidon voor bedrijven zijn bovendien betaalbaar.

Bedrijven stimuleren water drinken

Water drinken is natuurlijk gezond en veel beter dan andere drankjes. Dus voor bedrijven zou het heel goed zijn om werknemers een bidon te schenken met hun eigen naam en het logo van het bedrijf erbij. Een leuk cadeautje voor de feestdagen of in het kerstpakket. Eurobottle heeft diverse smaken bidons, van 500 mililiter of 750ml. Dan hoef ik niet meer in de rij te staan bij het koffie-apparaat. Geef mij maar een bidon van Eurobottle.

Ik stuur mijn baas deze link voor bedrukte bidons wel even.