Losverdes SOS
Image default
Sport

Afvallen door bodytec

Bij Van Schaik Personal Training ben ik in aanraking gekomen met bodytec! En daar ben ik heel erg blij mee! Dankzij dit apparaat ben ik namelijk in korte tijd erg veel afgevallen. En dat voor maar 20 minuten per keer! Door een speciaal pak dat je aandoet, in combinatie met een apparaat wat elektronische impulsen geeft, staat dat gelijk aan drie uur sporten!

Personal trainer gezocht

In mijn zoektocht naar een personal trainer, kwam ik bij Van Schaik Personal Training uit. Ik heb namelijk besloten om het nieuwe kalenderjaar helemaal te gaan veranderen, in vergelijking met voorgaande jaren. Daarom wil ik in ieder geval gaan afvallen. En vervolgens topfit worden. Maar helaas heb ik niet heel erg veel vrije tijd. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer voor een oplossing. Zodoende kwam ik al snel op de website van Van Schaik Personal Training terecht. Daar las ik dat zij aan bodytec doen! Daar stonden precies de punten opgesomd waarom ik niet alleen maar in de sportschool kan zijn, bijvoorbeeld door te weinig tijd hebben of geen zin. Daarvoor was bodytec de oplossing! Ik heb er op het internet nog veel meer over opgezocht. En er stonden heel erg veel positieve reviews over! Natuurlijk niet alleen maar positieven. Maar bij de negatieve had ik het idee dat zij iets heel anders voorgesteld hadden ervan. En dat er dus niet aan de verwachtingen voldaan kon worden.

Bodytec training

Zodoende heb ik over het bodytec gedeelte contact opgenomen met Van Schaik Personal Training. Hij was direct enthousiast erover. En ik ben daar langs geweest voor een intake. Toen kon ik ook direct starten met een gratis eerste bodytec training. En het was fantastisch! De volgende dag had ik wel heel erg veel spierpijn. Maar dat hoort erbij natuurlijk! Ik zal hier zeer zeker mee gaan starten, onder begeleiding van Van Schaik Personal Training.