Losverdes SOS
Image default
Offers

Spuitgieterij SPF

Omdat wij graag een plastic / kunststof product op maat wilden laten maken, waren wij op zoek naar een spuitgieter. En die hebben wij gevonden. Namelijk SPF (klik hier voor de website). Voor een product van ons hebben wij namelijk een klein kunststof onderdeel nodig. Echter kunnen wij dat niet zelf maken. En hebben wij daar een spuitgieterij voor nodig. Graag leggen wij uit hoe wij SPF hebben gevonden en wat het eindresultaat is geworden.

 

Spuitgieter zoeken

 

Omdat wij nog helemaal geen ervaring hebben met spuitgieten, gingen wij op het internet op zoek naar een spuitgieter. Die vonden wij in de vorm van SPF. Op hun website raakten wij direct enthousiast. Zij gaven ons een heel erg goed en positief beeld van hun bedrijf. En er stond ook bij dat zij ons helpen bij het tekenen en ontwerpen van het plastic product hoe wij dat willen laten spuitgieten. Ideaal! Omdat het voor ons natuurlijk een compleet nieuwe situatie is. Zodoende hebben wij contact opgenomen met SPF. En daarbij gaven wij aan dat wij graag een maatwerk product willen laten ontwerpen en spuitgieten.

 

Ontwerpen en spuitgieten

 

Al snel was er een afspraak ingepland en zijn we met hen om de tafel gaan zitten. Vervolgens werd er gestart met wat voor een product wij wilden maken. En wat daarin de mogelijkheden waren. En wat juist niet kon. Daarom zijn we direct begonnen met het ontwerpen ervan. Samen met een spuitgieter van SPF. Die legde ons precies uit wat er realistisch was om te spuitgieten. Zodoende stond er uiteindelijk een heel mooi ontwerp klaar. En zijn ze begonnen met het spuitgieten ervan. Al snel was dat klaar. En met een heel grote oplage! Uiteindelijk paste het dan ook natuurlijk perfect in ons eigen product. En was dit een fantastische aanvulling. Wij danken SPF daar dan ook hartelijk voor. En kunnen iedereen die een spuitgieter zoekt hen dan ook zeker aanbevelen.