Losverdes SOS
Image default
Mode en Kleding

Statement ketting kopen online

Wat wil jij vertellen met jouw look? Heb je er ooit bij stilgestaan dat elk kledingstuk en elke accessoire ook iets vertelt over jouw persoonlijkheid, en jouw stemming op dat moment? Dat is het idee achter de statement ketting, dit is een sieraad dat een compleet verhaal vertelt zonder dat jij een woord hoeft uit te spreken. De statement ketting is weer helemaal in de mode, de keuze is divers en gelukkig ook betaalbaar! Laat jouw persoonlijkheid stralen met een prachtige (en goedkope) statement ketting.

 

Maak jouw statement

Ben je vrolijk of een beetje depri? Wil je feesten of chillen? Ben jij een paradepaardje of een werkpaard? Waarschijnlijk ben je alles een beetje in verschillende verhoudingen op andere momenten van de dag. Dat is eigenlijk het concept achter de statement ketting; je laat jouw persoonlijkheid stralen met een bijzonder sieraad. En houd er rekening mee, de statement ketting maakt van jou het middelpunt van elk feestje.

 

Voor elke gelegenheid een statement ketting

Er worden veel materialen toegepast in dit type sieraad, vaak wordt er gebruik gemaakt van goud en zilver in combinatie met parels en stenen. Door deze materialen te combineren op opvallende en nieuwe manieren ontstaan er heel bijzondere ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van veel kleine details. Aan de ene kant is een statement ketting heel opvallend, als je het wat nader bekijkt zie je de subtiele details verschijnen. Je raakt nooit uitgekeken op deze sieraden.

 

Goedkope statement ketting

De statement ketting is een tijdje “uit” geweest. Dat komt niet alleen door de mode, ook door de relatief hoge prijs van deze exclusieve sieraden. Gelukkig is het nu mogelijk om statement kettingen goedkoper te produceren met behoud van die prachtige details en met mooie materialen. Kijk zelf maar naar de collectie van dit jaar. Je zult niet alleen vol bewondering kijken naar elke statement ketting in de webshop, je zult ook verbaasd zijn over die lage prijzen. En echt, de prijs klopt en de foto is van die statement ketting.

 

Met de nieuwe collectie statement kettingen voor deze lage prijzen wordt het wel heel interessant om jouw look compleet te transformeren. Zo wordt elk lelijk eendje een prachtige zwaan, en niemand hoeft te weten hoe goedkoop die statement ketting was, wij zullen het niet verklappen!

http://www.ikbensieraden.nl/ketting-kopen/statement-ketting/