Losverdes SOS
Image default
Mode en Kleding

Karma (Double Dots) oorbellen

Je hoort de laatste tijd overal de naam Karma sieraden. Met name door de bijzondere Karma Double Dots oorbellen. Deze oorbellen zijn om te draaien waarmee je eigenlijk twee paar oorbellen in één set hebt. Daarnaast maakt Karma ook diverse andere sieraden waarbij ze veel gebruik maken van natuurlijke materialen. Wat kun je vinden in de Karma collectie?

 

Karma Double Dots oorbellen

Dit is de grote hype van het moment! Double Dots oorbellen zijn aan twee zijden te dragen. De meeste oorbellen van Karma hebben een grote kraal en een kleine met dezelfde stijl, maar er zijn ook afwijkende modellen Karma Double Dots oorbellen. Er is een ruime keuze aan kleuren, motieven en materialen die allemaal een compleet andere sfeer uitstralen.

 

Karma armbanden

Je zou met al die Karma Double Dots oorbellen haast vergeten dat ze ook prachtige armbanden maken. Met name de lijn Shamballa armbanden zijn opvallend. Deze handgemaakte armbanden hebben prachtige kralen en natuurstenen die naast een prachtig uiterlijk ook energie uitstralen. Aan de natuurstenen worden energetische krachten toegeschreven die voortkomen uit het Boeddhisme en Hindoeïsme. Voel je beter met Karma armbanden dus!

 

Maak de mooiste combinaties!

Karma sieraden zijn opvallend omdat ze gebruik maken van veel natuurlijke materialen met verschillende kleuren. Hiermee kun je de Karma sieraden perfect combineren met jouw hele garderobe. Je kunt ook de Karma Double Dots oorbellen combineren met een prachtige Shamballa armband. Er zijn subtiele en elegante designs, maar het zijn juist de felle kleuren waarmee Karma absoluut onderscheid maakt. Je voelt je meteen happy met een paar opvallende Karma Double Dots oorbellen of een zonnige armband om je pols.

 

Neem eens een kijkje in het ruime assortiment Karma sieraden, laat je verrassen door de Karma Double Dots oorbellen en laat je inspireren door de Karma Shamballa armbanden met een oosters tintje.

http://www.ikbensieraden.nl/blog/karma-double-dots-oorbellen