Losverdes SOS
Image default
Internet

De top 5 internetproviders in België

Internetproviders in België, wikken en wegen

Wanneer men als consument op zoek gaat naar een geschikte internetprovider, is het niet gemakkelijk een beslissing te nemen. Het wemelt immers van de providers, de één al bekender en meer geavanceerd dan de ander. Gelukkig wordt hier een duidelijke oplijsting gemaakt van de top 5 Belgische internetproviders zodat een keuze vlot kan verlopen.

 

De top 5 internetproviders in België

Er zijn internetproviders die met kop en schouders boven de anderen uitsteken. Wie steeds terug wilt kunnen vallen op een provider die kwaliteit en klantenservice levert, kan best één van de volgende providers overwegen.

  1. Telenet

Telenet is één van de grootste providers op de Belgische markt. Als voorloper op technologisch vlak is Telenet continu bezig met het vernieuwen van haar aanbod, het verhogen van de internetsnelheid, het verbeteren van de klantenservice en uiteraard Telenet haar webmail faciliteiten.

  1. Proximus

Ook Proximus is een grote speler op de Belgische markt als het aankomt op het verdelen van internet. Het bedrijf is gestart als aanbieder van kabeltelevisie en telefoonvoorzieningen en heeft de internet(r)evolutie meegemaakt. Proximus is dus al jaren een vaste waarde op vlak van internetoplossingen.

  1. Mobistar

Mobistar is door velen gekend als een aanbieder van mobiele telefonie. Deze provider biedt echter ook een zeer solide internetverbinding aan haar klanten, waardoor ze zeer stevig in haar schoenen staat op de Belgische markt.

  1. Scarlet

Als relatief kleine speler is het bewonderenswaardig dat Scarlet een competitieve prijs kan bieden aan haar abonnees. Door het vasthouden aan haar missie waarbij men tot doel stelt de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, is de klant steeds zeker dat men kan terugvallen op een persoonlijke en efficiënte dienstverlening.

  1. TV Vlaanderen

Ook TV Vlaanderen is niet meteen de meest bekende provider van internet op de Belgische markt, maar daarom zeker niet de minst kwalitatieve. TV Vlaanderen biedt haar klanten onbeperkt internet aan een interessante prijs .

 

Voor wie op het punt staat een keuze te maken, kan bovenstaand overzicht een hulpmiddel vormen. Bij elk van deze providers kan men terecht voor een goede dienstverlening. Ze zijn immers niet voor niets in de top 5 beland!