Losverdes SOS
Image default
Hobby en vrije tijd

Paintball Arnhem

Ik ben op zoek naar een locatie om te paintballen in Arnhem. Ik wil namelijk met een groep vrienden van mij gaan paintballen en we wonen allemaal in de buurt van Arnhem. Daarom is het ook makkelijk als we daar in de buurt terecht kunnen om er een leuke dag van te maken. Ook is het een zeer makkelijk gelegen plek omdat Arnhem vrij centraal ligt voor al mijn vrienden. Maar nu moeten we nog een organisatie vinden die daar gevestigd is. Daarom zijn we eerst met zijn allen rondjes gaan rijden in de auto om te kijken of er iets in de buurt zat maar wij konden zelf totaal niets vinden. Uiteindelijk hebben we iets kunnen vinden en hoe lees je hier in dit blogje.

Paintballen in Arnhem

Omdat we genoeg kregen van het rondjes rijden zijn we maar gaan Googelen op paintball Arnhem en dat was toch wel onze redder in nood. Zonder Google wisten we niet wat we moesten doen namelijk. We kwam al snel uit bij Paintballcentrum De Unit. Paintballcentrum De Unit is gevestigd in Ede en dat is niet ver van Arnhem. Je bent er namelijk in iets minder dan 20 minuten. Verder wilden wij natuurlijk erg graag gaan paintballen en hebben we meteen contact gezocht met het bedrijf. We hebben een afspraak gemaakt en we konden toch al snel zeggen dat alles daar erg goed geregeld is! We konden er heel snel terecht en toen we daar aankwamen zag het er allemaal heel erg stoer uit. We kregen er daardoor alleen maar meer zin in! Een mooi voorbeeld van hoe een paintball Arnhem er uit moet zien.

Paintballcentrum De Unit

We zijn dus in Arnhem gaan paintballen bij Paintballcentrum De Unit en we vonden het erg geslaagd. Alles was tot in de details voor ons verzorgd en de ‘schietbaan’ zag er echt heel erg leuk uit. We hebben daar hele leuke ervaringen opgedaan aangezien het voor ons allemaal onze eerste keer paintballen was!

Ben jij op zoek naar een paintball Arnhem? Dan raad ik jou Paintballcentrum De Unit.

Kijk voor meer informatie op www.paintballcentrumdeunit.nl