Losverdes SOS
Image default
Gezondheid

Zorgverzekering arbeidsmigrant

Iedereen die in Nederland woont is verplicht om zich te verzekeren voor medische zorg. Dit geldt dus ook voor mensen die maar tijdelijk in Nederland verblijven, bijvoorbeeld voor hun werk. Bij HollandZorg begrijpen we dat er in dit geval al veel zaken geregeld moeten worden en daarom willen we dat het afsluiten van een zorgverzekering zo eenvoudig mogelijk is. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor buitenlanders. 

Eenvoudig afsluiten

Een HollandZorg zorgverzekeringis eenvoudig af te sluiten. Daarbij houden we ook rekening met de werkgever van de arbeidsmigrant, door het bieden van een werkgeversportaal waarmee de polis administratie van de werknemer in de gaten kan worden gehouden. De werkgever kan op die manier de werknemer zo nodig helpen met zaken die betrekking hebben op zorg. Een groot voordeel van onze zorgverzekering is dat deze uitgeschakeld kan worden wanneer een flexmigrant Nederland weer verlaat, maar vervolgens ook weer ingeschakeld kan worden als dit nodig is. 

Aanvullend verzekeren

De zorgverzekering die in ieder geval afgesloten moet worden is een basisverzekering. Hiermee wordt de meest noodzakelijke zorg vergoed. Voor de meeste mensen is dit echter niet voldoende. Een aanvullende verzekering, speciaal samengesteld voor arbeidsmigranten kan uitkomst bieden.

Voordelen HollandZorg

Verzekerd zijn bij HollandZorg brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Als werkgever kunt u bijvoorbeeld automatisch zorgtoeslag buitenlander aanvragen. Daarbij bieden we een voordelige dag premie en zijn declaraties binnen tien werkdagen afgehandeld. Binnen vijf werkdagen is de EHIC kaart (zorgpas) in huis en bij opzeggen van de zorgverzekering blijft de zorgpas en het polisnummer behouden, zodat her inschrijving eenvoudig is. Kijk voor meer voordelen op onze website, of neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

https://www.hollandzorg.com/