Losverdes SOS
Image default
Gezondheid

Zelf je zorgverzekering samenstellen

Het leven is vaak al duur genoeg en onverwachte uitgaven voor de tandarts, fysiotherapie of andere zorgkosten kunnen deze lasten nog zwaarder maken. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een goede zorgverzekering. Een zorgverzekering van deze tijd, bij een zorgverzekeraar die weet waar de klant behoefte aan heeft. Doordat niet alle zorg vanuit de basisverzekering wordt vergoed, is het ook belangrijk dat je de keuze hebt uit aanvullende verzekeringen. Door je zorgverzekering zelf samen te stellen houd je de touwtjes in handen. Hierdoor kom je niet ineens voor onvoorziene uitgaven te staan en krijg je de zorg die je nodig hebt.

Duidelijke aanvullende verzekeringen

Kies uit drie verschillende soorten aanvullende tandartsverzekeringen bovenop je basisverzekering. Dit geeft je extra dekking. Ook als er behoefte is aan een behandeling of therapie met alternatieve geneeswijzen bieden aanvullende verzekeringen van ZorgDirect uitkomst. Alternatieve geneeswijzen worden namelijk niet vergoed vanuit de basisverzekering. De zorgverzekering alternatieve geneeswijzen 2017 is een aanvullende verzekering die deze geneeswijzen vergoedt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de uitgebreide mogelijkheden waar ZorgDirect voor staat.

Online je zorgzaken regelen

ZorgDirect biedt ouderwets degelijke service met hedendaags gemak. Zo regel je alle zaken online op je laptop of smartphone. Heb je toch nog vragen? Dan staat er altijd een klantvriendelijke medewerker voor je klaar. Dat is ZorgDirect.

https://www.zorgdirect.nl/