Losverdes SOS
Image default
Gezondheid

Te snel komen: Ik kom te snel klaar

Te snel komen, een probleem waar veel mannen onder ons last van hebben. Ik kom te snel klaar is wat ik mijn vrouw enkele jaren terug heb opgebiecht. Dat was een enorme ontlading voor mij (emotioneel deze keer). Samen zijn we toen opzoek gegaan naar manieren om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Deze kennis deel ik graag met jullie mee in deze hele persoonlijke blog.

Ik kom te snel klaar

Te snel klaar komen wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een overgevoelige eikel. Je vrouw mag je hier echt niet de schuld van geven. Overgevoeligheid is iets wat best wel veel voorkomt bij mannen en waar gelukkig genoeg aan te doen is. Voordat we het gaan hebben over een delay creme zijn er eerst nog genoeg andere tips die je kunt uitproberen. Maar eerst wat praktische informatie.

Wist je dat er pas medisch sprake is van te snel komen wanneer je binnen 1-2 minuten ejaculeert? 25% tot 60% van de alle mannen heeft regelmatig last van te snel klaar. Zij hebben het gevoel geen controle te hebben op het moment van komen. Wanneer je dit niet goed kunt inschatten, is het lastig om tijdig even terug te trekken. Dit (probleem) staat een gezonde relatie behoorlijk in de weg.

Wat je kunt doen tegen te snel komen

Las korte pauzes in en focus even op iets anders
Wanneer je zelf niet goed kunt aanvoelen wanneer je komt. Is het aan te raden om zo nu en dan een korte pauze in te lassen. Trek je even terug, haal een keer diep adem en ga weer door. Je op iets anders focusses kan ook goed helpen. Laat je gedachten even afdwalen of leg je focus even op je bedpartner. Zoenen werkt vaak ook erg afleidend. Vergeet dit dan ook zeker niet te doen tijdens de daad.

De knijptechniek
Misschien komt deze techniek je bekend voor, ik had er destijds nog nooit van gehoord. De knijptechniek is zoals de naam al doet verklappen, daarwerkelijk knijpen. Tijdens de daad trek je je terug, je knijpt kort maar krachtig in je jongeheer en gaat weer door. Door kort maar wel krachtig genoeg te knijpen, creër je bij jezelf een soort schrikreactie. Dat werd voor veel mannen heel goed. Bij mij werkte deze techniek helaas niet want ik werd er spontaan slap van.

Doe aan voorspel
Hier deze mijn vrouw en ik destijds helemaal niks aan. Dit zijn we gaan proberen en dat is goed bevallen. Door mijn vrouw meer aandacht vooraf te geven, zorg ik ervoor dat zij ook sneller komt tijdens de daad zelf. Op deze manier is het minder erg om het langer vol te houden.

Gebruik een Delay-gel
Destijds heb ik ook verschillende delay gels uitgeprobeerd waarvan de meeste het niet goed deden. Eentje daarvan werkte wel heel goed. Door de gel er voorafgaand op te smeren zorg je ervoor dat je eikel iets verdoofd wordt. Hierdoor heb je er minder gevoel in. Dit gebruik ik nu nog steeds en kan ik iedereen aanraden. De delay gel die ik gebruikt heb is die van Melite.

http://melitedelay.nl/

Related Posts

Botgroeistimulator Osteotron

Fitness in Elst is leuk

Een fris, schoon en verzorgd gebit