Losverdes SOS
Image default
Gezondheid

Onbedoeld zwanger? Je bent bij abortuskliniek Bloemenhove in vertrouwde handen

Het kan gebeuren dat je zwanger bent geraakt, terwijl dit niet de bedoeling was. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn waarom je niet in verwachting wil of kan zijn. Misschien omdat je geen vaste partner hebt, omdat je (nog) niet in staat bent om een kind op te voeden of omdat de anticonceptie niet heeft gewerkt. Wat de reden ook is, je bent bij Beahuis & Bloemenhovekliniek in vertrouwde handen. Je krijgt in onze abortus kliniek professionele hulp bij ongewenste zwangerschap. Daarnaast wordt hulp en advies geboden bij je keuze voor een goede anticonceptie. Dit om een onbedoelde zwangerschap in het vervolg te voorkomen.

Hulp bij afbreken van zwangerschap aan meisjes en vrouwen

Beahuis & Bloemenhovekliniek is al sinds 1971 een veilige plek, waar meisjes en vrouwen van alle leeftijd gespecialiseerde hulp krijgen bij het afbreken van hun zwangerschap in het eerste of tweede trimester. Er is een behandeling tot 22 weken na je laatste menstruatie mogelijk. Van een abortuspil (5 tot 8 weken) of zuigcurettage (5 tot 12 weken) tot een abortus onder plaatselijke verdoving of narcose (13 tot 22 weken).

Onbedoelde zwangerschap kan je zomaar overkomen

Ongewenst zwanger, het kan je zomaar overkomen. Bijvoorbeeld doordat je de anticonceptiepil bent vergeten of deze niet op de goede manier hebt gebruikt. Je kunt ook zwanger raken door de combinatie met medicijngebruik of doordat de geslachtsgemeenschap buiten je vrije wil heeft plaatsgevonden. In alle gevallen kun je poliklinisch worden geholpen en kun je aan het einde van de dag weer naar huis.

Neem contact op met de specialisten van Beahuis & Bloemenhovekliniek. Je kunt hier met al je vragen of verzoeken terecht. Je kunt bellen (023 – 528 98 90), e-mailen of het contactformulier op onze website invullen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

http://www.bloemenhove.nl/