Onderga een ingreep onder narcose bij de tandarts als u bang bent voor de tandarts. Als u onder narcose gaat, merkt u niets van de behandeling zelf. Geen reden voor angst dus. Kom gerust eens een keer langs bij Tandartspraktijk St. Jozef. De specialisten van deze praktijk weten exact hoe ze met angstige patiënten moeten omgaan en u kunt precies aanduiden waarom u zo bang bent voor de tandarts. De tandartsen houden vervolgens rekening met uw angsten. Patiënten hebben de mogelijkheid om een behandeling te ondergaan als ze compleet verdoofd zijn. Op die manier merkt u helemaal niets van de ingreep. Tijdens de behandeling wordt de gezondheid van de patiënt goed in de gaten gehouden.

Tandarts onder narcose: merk niets van uw behandeling

De behandeling gaat bijna ongemerkt voorbij als u bij de tandarts onder narcose gaat. De tandarts stelt u gerust en zal rekening houden met uw behoeften. Bij Tandartspraktijk St. Jozef is dit allemaal mogelijk. Op die manier merkt de patiënt niks van de behandeling. Voorafgaand aan de behandeling wordt de patiënt door een professionele anesthesist onder narcose gebracht. Terwijl u slaapt, wordt de behandeling vervolgens uitgevoerd. De patiënt ziet, hoort en voelt niets van wat de tandarts aan het doen is. Angstige patiënten kunnen op deze manier toch een noodzakelijke ingreep ondergaan. Na de behandeling bij de tandarts onder narcose zult u al weer snel ontwaken. Na maximaal een uur kan de patiënt de praktijk onder begeleiding weer verlaten.

Tandarts onder narcose: persoonlijke aandacht voor iedere patiënt

Als u een ingreep bij de tandarts onder narcose ondergaat, dan zal er altijd persoonlijke aandacht aan u geschonken worden. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef is er persoonlijke aandacht voor iedere patiënt die angstig is voor de tandarts. De eerste keer dat u naar de praktijk komt, wordt u ontvangen in een prettige en rustgevende sfeer. Tandartspraktijk St. Jozef neemt ruim de tijd voor iedere patiënt. Tijdens het angstspreekuur kunt u precies aangeven wat u angstig vindt. Vervolgens wordt besproken op wat voor manier uw gebitsproblemen het beste opgelost kunnen worden. In overleg met de patiënt wordt besloten om een behandeling bij de tandarts onder narcose te laten plaatsvinden.

De oplossing voor mensen die bang zijn voor de tandarts: ingreep onder narcose

Post navigation