Het kiezen van de juiste zorgverzekering is een serieuze zaak. U wilt kunnen vertrouwen op uw zorgverzekeraar op de momenten dat het nodig is. Zorgverzekeraar Salland heeft al 155 jaar ervaring als het gaat om toegankelijke en kwalitatieve zorg.

Zorgverzekeraar Salland weet ook als geen ander dat ieder mens verschillend is. Iedereen heeft behoefte aan een passende zorgverzekering die is afgestemd op de persoonlijke situatie. Ondanks de jarenlange ervaring heeft bij Salland Zorgverzekeringen de tijd niet stil gestaan. Innovatie en betrokkenheid hebben van Salland een moderne zorgverzekeraar gemaakt.

U en uw gezin staan centraal

Juist die moderne zorgverlening geeft de verzekerden extra voordelen. Een uitgebreide service, innovatieve manieren van declareren en informatie verstrekken zijn hier enkele voorbeelden van. Ruime vergoedingen, verschillende mogelijkheden voor de aanvullende verzekeringen en kwaliteit zijn weer andere pluspunten. Duidelijkheid over de vergoedingen en de eigen bijdrage ziektekosten 2017 geeft u als verzekerde een goed beeld. Het maakt hierbij voor Zorgverzekeraar Salland niet uit of u alleen een basispakket heeft, de meest uitgebreide aanvullende verzekeringen of een collectieve zorgverzekering via uw werkgever. Salland Zorgverzekeringen doet niet aan risicoselectie of leeftijdsdiscriminatie; u bent altijd welkom.

Bent u op zoek naar een goede zorgverzekering voor u en uw gezin en staat betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel? Neem dan eens een kijkje op de website van Salland Zorgverzekeringen of laat u informeren door de klantvriendelijke en deskundige medewerkers.

https://www.salland.nl/
De juiste zorg als het nodig is

Post navigation