Losverdes SOS
Image default
Gezondheid

Botgroeistimulator Osteotron

In mijn zoektocht naar een botgroeistimulator, kwam ik uit bij de Osteotron IV. Daarmee krijg je een behoorlijk betere klinische verbetering van een botbreuk, in slechts 20 minuten per dag! Maar omdat ik hier nog helemaal geen ervaring mee heb, en het toch een beetje een apart apparaat vind, ben ik er meer informatie over gaan opzoeken. Ik zal hier met name beoordelingen en reviews in vermelden. Daarnaast vertel ik waarom ik eigenlijk op zoek bne naar een botgroeistimulator.

Botbreuk

Tijdens de jaarlijkse ski-vakantie heb ik helaas iets gebroken. En het is een flinke botbreuk. Echter wil ik daar natuurlijk zo snel mogelijk van herstellen. Toen ik het daar met een arts over had, raadde hij mij een botgroeistimulator aan. Echter wist hij niet meer welke dat precies was. Daarom ben ik zelf op het internet gaan zoeken. Zodoende kwam ik er een paar tegen. Waaronder de Osteotron IV. Ik las op de website osteotron.nl dat het maar 20 minuten per dag duurt. En dat je dan toch een flinke boost krijgt wat betreft het herstel van een botbreuk. Door middel van geluidsgolven krijg je dit op een veilige manier. En de golven stimuleren dus de cellen die botten aanmaken. Zodoende dat je sneller herstelt van een botbreuk.

Vervolgens ben ik ook de recensies gaan lezen. En die waren zeer positief! Er stonden zelfs een aantal topsporters tussen die het apparaat ook hadden gebruikt.

Mijn eigen botgroeistimulator

Ik heb dan ook contact met Osteotron opnomen. En aangegeven dat ik interesse heb in hun botgroeistimulator. De medewerker reageerde direct enthousiast. En gaf aan mij hier zeker bij te kunnen helpen! Hij legde nog wat dingen uit zoals de werking ervan etc. En vroeg natuurlijk om wat voor een botbreuk het gaat.

Inmiddels heb ik de botgroeistimulator al vaak gebruikt. En bij mij heeft het zeker geholpen! Ik was namelijk eerder van mijn botbreuk af dan dat de voorspelling was.