Losverdes SOS
Image default
Financieel

Welke incassobureau kiezen?

Laatst heb ik een inventarisatie gedaan naar incassobureau’s, omdat ik zelf helaas last heb van meerdere debiteuren. Zij weigeren namelijk mijn facturen te betalen. Dit terwijl ik gewoon aan hun bestelling voldaan heb en de producten op tijd, op de juiste locatie, afgeleverd heb. En omdat ik recht heb op mijn geld, besloot ik dat ik het nu beu was en ben gaan zoeken naar een goed incassobureau. Echter heb ik daar, gelukkig, nog helemaal geen ervaring mee. Daarom ben ik een inventarisatie gaan maken van verschillende bureau’s met advocaten die gespecialiseerd zijn in het incasso gedeelte. Zodoende kwam ik terecht bij onder andere Incassoadvocaten.nl. En daar las ik heel positieve recensies!

Incassoadvocaten.nl

De recensies over Incassoadvocaten.nl gingen vooral over dat het heel erg handig is dat je op hun website kunt inloggen. En zodoende kunt zien wat er voor jou loopt en wat de status daarvan is. Ook las ik zelf op de website dat je voor allerlei verschillende bedragen bij hen aan kunt kloppen. Want zij gaan niet alleen maar aan de slag bij een minimum bedrag. Dat is heel erg handig voor mij, omdat bij mijn debiteuren niet iedereen hoge bedragen open heeft staan. Daarnaast las ik, en dat is natuurlijk het positiefst, dat het mij niets kost! Alle kosten die dit incassobureau maakt, worden namelijk overgeheveld naar de debiteur. Zo heeft hij eigenlijk dubbele kosten. Maar dat maakt voor mij natuurlijk niet uit. Zolang ik maar mijn geld krijg!

Facturen betaald

Ik heb dan ook contact met hen opgenomen en mijn verhaal gedaan. Zij reageerden direct dat zij daar graag mee aan de slag gingen. En dat alles volkomen helder was, aangezien ik alles zwart op wit had staan. En inmiddels zijn een paar facturen al betaald! Dit incassobureau uit Veenendaal kan ik dus van harte aanbevelen!