Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Wat voor cadeau afscheid collega?

Al enkele weken denk ik maar aan het zelfde: ‘Wat kan ik doen voor afscheid collega?’. Over enkele weken is de laatste werkdag van een collega aangebroken. Hij is naast een collega ook echt een goede vriend en hem met lege handen naar huis sturen, om daar van zijn pensioen te laten genieten, is ook niet leuk. Hij heeft immer 34 jaar voor dit bedrijf gewerkt. Dan mag hij voor al die dienst jaren ook wel iets terug krijgen. Een cadeau geven vind ik dus wel aardig, maar wat kan je aan zo’n iemand geven? Lees daarom ik deze blog wat is heb gedaan voor afscheid collega en lees hierin wat hij van het afscheidscadeau vond!

Afscheidscadeau collega

Ik ben dus opzoek gegaan naar een cadeau voor afscheid collega. En deze vond ik na flink veel en lang zoeken bij Jilster. Bij Jilster kan je namelijk een tijdschrift ontwerpen en laten drukken. Ik dit tijdschrift kan je allemaal dingen zetten over de afscheid nemende collega. Zo kan je allereerst een rol verdeling maken, want zo’n tijdschrift moet je maken met een groep collega’s. Zo kan je bijvoorbeeld door iedere collega een pagina laten ontwerpen met de leukste herinnering aan de collega die afscheid neemt. Ook kan je dingen laten ontwerpen door een leverancier waar die veel contact mee heeft gehad of een klant waar veel mee gewerkt is. Dat is allemaal aan je zelf. Door Jilster kan je dus heel gemakkelijk een tijdschrift ontwerpen voor het afscheid collega. Naast dat je het tijdschrift geeft kan je bijvoorbeeld met het hele bedrijf, of met de afdeling uit eten gaan en overhandig je daar het tijdschrift.

Reactie

Wij zijn op de laatste werkdag van de collega die afscheid neemt, met de gehele afdeling uit eten geweest. Hier hebben we ook het cadeau overhandigd, het tijdschrift. Hij vond hem super leuk en zijn reactie is voor mij onvergetelijk. Zoek jij ook een cadeau voor afscheid collega? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Jilster, want ze hebben cadeau’s voor allerlei verschillende gelegenheden!