Wat te doen bijontslag wegens disfunctioneren: hulp van een arbeidsjurist inschakelen is zeer verstandig ook bij zaken alsontslag op staande voet aanvechten of ontslagen worden met vast contract.Kiest u ervoor zonder hulp door een ontslagprocedure te komen dan neemt u een groot financieel risico. Zo kan het bijvoorbeeld zo voor u uitpakken dat u geen ontslagvergoeding krijgt of zelfs geen aanspreek kan maken op een WW-uitkering. Arbeidsrecht is gecompliceerd, en wilt u het beste voor uzelf dan is het bij ontslag altijd verstandig om een ervaren jurist in te schakelen die u bij kan staan en uw belangen optimaal behartigt.

Werkwijze advies bij ontslag wegens disfunctioneren

Hoe gaat een juridische adviseur te werk wanneer u diens hulp inschakelt bij ontslag wegens disfunctioneren, ontslag op staande voet aanvechten wilt of ontslagen worden met vast contract? Eerst wordt de stand van zaken in kaart gebracht. Door het stellen van specifieke vragen brengen we uw uitgangssituatie in beeld. Vervolgens wordt in overleg met u een plan van aanpak opgesteld. Indien gewenst wordt de werkgever benaderd en wordt er gekeken of er een gunstige ontslagvergoeding kan worden gerealiseerd. Mocht dit niet lukken kan er in overleg altijd nog worden besloten de zaak bij de kantonrechter te laten voorkomen.

Een vrijblijvend adviesgesprek bij ontslag wegens disfunctioneren

Weet u niet precies wat u van rechtshulp kunt verwachten bij ontslag wegens disfunctioneren, ontslagen worden met een vast contract of wanneer u ontslag op staande voet aanvechten wilt? Veel juristen bieden de mogelijkheid tot een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Dat is wel zo prettig want dan weet u snel waar u aan toe bent en welk tarief er tegenover de dienstverlening staat. Er is online ook veel informatie te vinden met tips over wat te doen bij ontslag, afgezien van de reden hiervoor. Wat wel te doen, en wat niet: u kunt snel een globaal beeld krijgen waarna u een specialist kunt inschakelen om u bij te staan.

http://juridisch-platform.nl/
Wat te doen bijontslag wegens disfunctioneren: hulp van een arbeidsjurist inschakelen

Post navigation