Losverdes SOS
Image default
Dienstverlening

Verse frites van zorgvuldig geselecteerde aardappelen

Door ruim 50 jaar ervaring is Aviko uitgegroeid tot dé leverancier van verse frites voor uw restaurant, cafetaria of instelling.

Kwaliteit staat bij Aviko hoog in het vaandel. Voor het produceren van verse frites maken wij gebruik van zorgvuldig geselecteerde aardappelen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij alle kennis en ervaring in huis voor de productie van de verse frites. Deze kennis en ervaring heeft Aviko ingezet om tot een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment verse frites te komen.

Fritesvarianten in verschillende snijmaten

Het assortiment verse frites van Aviko bestaat uit verschillende fritesvarianten in verschillende snijmaten. Met Aviko’s assortiment kunt u uw gasten keer op keer verrassen en naar hartenlust varieren. Bij ieder type gerecht kunt u passende verse frites serveren.

Naast de verschillende soorten verse frites, biedt Aviko ook verschillende snijmaten, van 7mm tot zelfs 14mm. Aviko gebruikt bij de productie van haar verse friet ook verschillende snijtechnieken. De Kreukelfrites hebben zijn unieke zigzaggende vorm door de speciale snijtechniek die Aviko toepast.

Ambachtelijke bereide verse frites

Natuurlijk en ambachtelijk bereid, dat is alle verse frites van Aviko. De La Cuisine Belge Héritage 12 mm en de La Cuisine Belge Héritage 8 mm zijn onregelmatig gesneden voor een ambachtelijke beleving. De Pure & Rustic Fries daarentegen zijn uniek door het behoud van de oorspronkelijke schil: puur natuur!

De Oerfriet van Aviko

De Oerfriet van Aviko staat voor ECHT (H)EERLIJK HOLLANDS. Het beste van Nederlandse bodem. De Oerfriet van Aviko is niet alleen puur, vers en (h)eerlijk. Ook is de Oerfriet ambachtelijk en goudbruin van kleur. Aviko biedt niet alleen constante kwaliteit, maar ook een uniek product. Daarnaast heeft de Oerfriet een eigen snijtechniek, waardoor kleine stukjes zichtbaar worden.

Losgestorte verse frites

Bijna alle verse frites van Aviko wordt verpakt in zakken, die weer in dozen worden verpakt om ze te beschermen tijdens het vervoer. Wilt u liever losgestorte frites? Kies dan voor de Pom’ Plus 10mm losgestort.

Je kunt zoveel meer met verse frites van Aviko

Door het brede assortiment verse frites kan de wens van iedere gast vervuld worden. Aviko streeft er naar om voor iedere cafetaria, instelling en restaurant een smaakvolle beleving voor gasten te creëren. Wij ondersteunen en inspireren u en uw personeel graag met verrassende recepten en frituurtips. Kortom: u kunt zoveel meer met Aviko!

http://www.avikofoodservice.nl/assortiment/verse-frites